avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Practicianul de insolventa poate fi si consilier local ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Practicianul de insolventa poate fi si consilier local ?

Practicianul de insolventa poate fi si consiler local ?
Cel mai recent răspuns: danielavoicu76 , utilizator 09:00, 22 Iulie 2020
Desigur,
De ce ar putea exista o astfel de incompatibilitate?
in statutul profesiei se precizeaza ca nu sunt incompatibili senatorii si deputatii....celelalte functii alese ar fi deci incompatibile
Art. 26 din OUG 86/2006 precizeaza care sunt incompatibilitatile.
Nu scrie nicaieri ca nu ar fi incompatibili senatorii/deputatii. Acea dispozitie este o mica portita pentru cei care au facut parte din acele comisii pentru a intra in profesie fara examen (art. 33)
scrie in statut, la art 13 aliniatul 3

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incompatibilitate = consilier juridic / practician in insolventa !? sorina_25 sorina_25 va rog o lamurire..poti fi si consilier juridic si practician in insolventa compatibil in acelasi timp? mai exista starea de incompatibilitate??? (vezi toată discuția)
Recuzare administrator judiciar DumitruAndriana DumitruAndriana pot recuza administratorul judiciar propus de creditorul care a intrudus insolventa,deoarece este cumnata avocatei creditorului, avocata care la randul sau ... (vezi toată discuția)
De la contabil la lichidator? sonrisa sonrisa Care este drumul de parcurs de la contabil la lichidator autorizat? Am terminat facultatea de contabilitate, am experienta de 15 ani in contabilitate (am ... (vezi toată discuția)