avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Activitate Handralaura

Activitate Handralaura

Sunt asistent personal şi din anul 2010 de cănd sunt angajată la primărie nu am cerut concediu de odihna şi nici nu mi-au plătit .Întrebarea mea este: pentru anul 2018 până la ce dată pot să cer concediul de odihnă.?
Sunt asistent personal din anul 2010.De atunci nu am luat concediul de odihna şi nici nu a fost platita de catre primarie. Întrebarea mea este ca dacă nu am cerut oficial concediul de odihnă pot sa dau în judecata primaria si am şanse să căştig procesul.La primarie mi-au spus că au un contract cu Crucea Roşie .
Răspuns la discuția Majorare de salariu
Multumesc pentru sfat.
Răspuns la discuția Majorare de salariu
Sunt asistent personal cu contract individual de munca ca asistent social debutant. Salariul meu nua fost majorat cu 25%, motivarea fiind ca: acelor persoane se mareste salariul cu 25% a caror venit este de 2000 de lei. Unde gasesc aceasta critetie in lege ? Salariul meu s-a marit de la 777 lei net la 847 lei net. La cine sa apelez cu aceasta problema ?
Răspuns la discuția Majorare de salariu
E ADEVARAT CA:doar aceea bugetari vor avea salarii marite cu 10% care nu au beneficiat de salarii marite in anul 2015 ? Salariul meu a fost marit in anul 2015 cand a fost marit salariul minim. Eu am un CIM cu primaria ca asistent social debutant , cucat se va majora salariul meu din data de 1 dec. 2015 ? Cu respect!!!
Răspuns la discuția Majorare de salariu
Sunt asistent personal din anul 2010 angajat la primarie, in contractul de munca scrie ca am dreptul la concediul de odihna la cerere sau o indemnizatie echivalenta cu salariul net pe o luna ( Legea 448/2006 art. 37(2).) Din anul 2010, eu nu am cerut concediu de odihna si nici nu mi-au platit aceea indemnizatie. La primarie am intrebat de mai multe ori despre aceasta situatie raspunsul fiind ca nu au bani si sa fiu multumita ca pot sa primesc salariul de asistent personal. Am o ruda in alt judet,fiind si ea asistent personal, ea primeste aceea indemnizatie. Intreb: de ce nu se aplica legea la fel?
Răspuns la discuția Majorare de salariu
Am trimis un email la ministerul muncii acum doua zile, pana acum nu am primit raspuns. Stiti cumva in cat timp o sa primesc un raspuns?
Răspuns la discuția Majorare de salariu
Multumesc pentru mesaj, azi am intrebat la primarie si mi s-a spus ca nu se va majora salariul meu. La cine sa apelez ca sa primesc un raspuns ?
Sunt asistent personal angajata la primarie as vrea sa stiu daca se majoreaza salariul meu cu 10% din luna decembrie ?