avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Activitate AndreiBlaskowitz

Activitate AndreiBlaskowitz

Nu, a fost o simpla intamplare.
NU, ca nu am primit inca banii.
Motive ai, cauze nu. Esti in speta de neconcordanta..sau ceva de genul.
A fost fara intentie...dar la rece nu mi-a parut chiar asa de rau...pana la urma cu totii vom muri... Sper doar sa fie mort sau sa il fi luat vreun animal ceva..daca e viu am dat de belea din cate am inteles...
Seductia nu se mai incadreaza in NCP ca fiind o infractiune.
Răspuns la discuția trimitere in somaj angajata
Poate femeia are si ea familie, copii etc. credeti ca e normal sa o dati afara asa..degeaba? Si da, este posibil ceea ce vreti sa faceti.
Nu vreau sa informez pt ca nu vreau sa ajung ca Dan Diaconescu cu catuse la maini sa ma vada o natiune intreaga la TV...poate nu se afla si poate nici nu a murit si asa mi-au facut multe necazuri in trecut.
Pai era drum privat plus ca tatal acelui baiat nu mi-a platit o datorie mai demult...
Daca este in viata pot avea pretentia ca sa imi recuperez datoria iar dupa aceea sa fiu condamnat pt vatamare corporala din culpa? Cu toate ca nu ma incanta o condamnare...dar daca l-am lasat sa se chinuie ca un caine vagabond plin de rani...asta este.
Buna ziua, in decursul zilei de vineri ma plimbam cu masina mea pe un drum forestier privat. Aveam viteza iar un tanar de 14-15 ani mi-a iesit in fata si nu am mai putut sa il evit. Am franat, m-am dat jos din masina si am ramas socat si nu am stiut ce sa fac, caci sangera si nu mai avea puls. AM zis sa il acopar cu ceva si sa il trag in padure pe margine, dar astazi nu l-am mai gasit acolo. Tin sa mentionez ca drumul era privat este posibil oare ca cineva sa fi luat cadavrul?Regret amarnic ca nu am sunat la politie sau la salvare si am reactionat in acest fel dar eram foarte speriat. Ce pot pati daca drumul era privat, nu eram pe drum public.