avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Activitate avramflorin

Activitate avramflorin

1) In c.i.m. am trecute 15 zile de preaviz , nu am semnat nici un act aditional la contract cu privire la 45 zile LUCRATOARE preaviz.( mi s-a spus ca daca se modifica legea trebuie sa ma supun ei).
2) Nerespectarea celor 45 zile atrage in viziunea societatii creerii de prejudicii si implicit darea mea in judecata .
Buna ziua,
Am urmatoarea intrebare :
Care este legea si articolul de lege ce prevede faptul ca pe perioada de preaviz se poate efectua zile de concediu . In conditia ca ai aceste zile .
Va multumesc frumos.
Buna ziua,
Cine ma poate ajuta ?
In urma cu ceva timp mi-am depus demisia acum fiind in perioada de preaviz.
Societatea va intra in concediu, sfirsitul preavizului intra cu doua zile in perioada de de concediu.Intrbarea este : preavizul se prelungeste cu perioada de concediu?
Va multumesc !
Detali cu privire la incalcarea contractului de munca sunt multiple:n- obligarea de a lucra fara a respecta normele de securitate in munca , PSI.n- numarul lucrat peste program este cu mult mai mare decit cel prevazut de codul muncii -orele lucrate peste program nu sunt platite, si nici compesate prin liber.n-echipament de protectie munca nu exista.n La intrebarea pusa in data de 12.12.2015 "Sunt interest care este procedura in cazul cind iti preziti demisia comform art. 81 pct 8 { Salariatul poate demisiona fără preaviz dacă angajatorul nu îşi îndeplineşte obligaţiile asumate prin contractul individual de muncă.} si pct 3.Ce pasi trebuiesc urmati." as dori sa stiu daca pe linga demisia depusa la sediul societatii mai trebuiesc insiintate si alte foruri ( Inspectoratul teritorial de munca
Sunt interest care este procedura in cazul cind iti preziti demisia comform art. 81 pct 8 { Salariatul poate demisiona fără preaviz dacă angajatorul nu îşi îndeplineşte obligaţiile asumate prin contractul individual de muncă.} si pct 3
Ce pasi trebuiesc urmati.