avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... demisia si zilele de concediu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

demisia si zilele de concediu

Buna ziua,
Cine ma poate ajuta ?
In urma cu ceva timp mi-am depus demisia acum fiind in perioada de preaviz.
Societatea va intra in concediu, sfirsitul preavizului intra cu doua zile in perioada de de concediu.Intrbarea este : preavizul se prelungeste cu perioada de concediu?
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:19, 21 Iulie 2016
Preavizul nu se prelungeste cu durata concediului de odihna.

Concediul de odihna nu se numara printre situatiile care constituie motive de suspendare a contractului individual de munca, astfel ca, nici termenul de preaviz nu se suspenda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicitare demisie DARIAE DARIAE Fiind angajat intr-o scoala generala pe functia - Administrator patrimoniu, mi-am dat demisia pe 22 iulie a.c., dupa aprobarea cererii de concediu de odihna, ... (vezi toată discuția)
Referitor demisie dana.iorga dana.iorga am depus cererea de CO in perioada preavizului.va rog sa-mi spuneti daca zilele de CO prelungesc perioada de preaviz ( asa cum mi s-a spus de la resurse umane ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihnă și preaviz adrian-alex adrian-alex Bună ziua, Am următoarea situație. În data de 16 noiembrie am depus o cerere de efectuare a concediului de odihnă care a fost aprobată. Din motive ... (vezi toată discuția)