avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Activitate mady_nyck

Activitate mady_nyck

stiam ca mopedele pana la 50 cmc se inregistreaza la primarie...
Voiam sa aflu doar daca se poate inregistra la primarie pentru a primi nr galbene de comuna,nu daca poate circula pe drumurile publice,mentionez inca odata in factura,carte sau certificat cum ii spune este incadrata ca motociclu,nu motocultor si are 149 cmc
Imi cer scuze ca am postat de doua ori,prima oara nu am specificat clar ce voiam sa intreb,si nu stiam ca s-a postat!
Buna ziua,se poate inregistra la primarie un motociclu(de fapt este o motosapa care in carte este trecuta motociclu) care are capacitatea cilindrica de 149 cmc???
AMENDA ACHITATA LA O ALTA PRIMARIE DIN ACELASI JUDET
Daca destinatarul unui plic care contine documente de la instanta,executori etc. refuza primirea sau nu este acasa,postasul trebuie sa trimita respectivul plic la sediul primariei,dupa o zi de la primire?angajatii primariei sunt obligati sa faca aceasta treaba in locul postasului...nu gasesc nimic in lege care sa spuna ca aceste plicuri se trimit la primarie...multumesc!
Buna ziua,am dori pt o masina GR 83 MDY sau GR 83 MAD ,dar nu stiu daca este liber ca acum doi ani cand am inscris o masina nu era liber MDY sau MAD