avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua,am dori pt o masina GR 83 MDY sau GR 83 MAD ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua,am dori pt o masina GR 83 MDY sau GR 83 MAD ,dar nu ...

Buna ziua,am dori pt o masina GR 83 MDY sau GR 83 MAD ,dar nu stiu daca este liber ca acum doi ani cand am inscris o masina nu era liber MDY sau MAD
Puteti verifica online disponibilitatea numărului pe care il doriti pe site-ul celor de la drpciv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua,o să îmi schimb buletinul de pe bucurești pe ilfov,care ... Dany320 Dany320 Bună ziua,o să îmi schimb buletinul de pe București pe Ilfov,care sunt pași care trebuie să îi fac cu mașina,ca am înțeles ca trebuie schimbat și ... (vezi toată discuția)
Se poate inmatricula o mașină cu certificatul de înmatriculare ... Eduard2628 Eduard2628 Se poate inmatricula o mașină cu certificatul de înmatriculare înstrăinat? (vezi toată discuția)
Pasi pentru radiere si pastrare numere pentru alt autoturism Marius2904 Marius2904 Buna ziua! Am urmatoarea speta: 1) am un autovehicul cu care am facut accident,se poate repara, dar costa peste valoarea ei. Este depozitat la maica mea la ... (vezi toată discuția)