avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Se poate inmatricula o mașină cu certificatul de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Se poate inmatricula o mașină cu certificatul de înmatriculare ...

Se poate inmatricula o mașină cu certificatul de înmatriculare înstrăinat?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 16:46, 9 Iulie 2021
Procedura obliga ca la depunerea documentelor pentru inmatriculare vehicul sa existe certificatul de inmatriculare
Problema sta in felu următor, un prieten a cumpărat o mașină cu toate actele in regula doar ca certificatul este înstrăinat de acuma 3 ani, ce poate face? Poate imatricula masina pe numele lui?
Nu se poate inmatricula. Actele necesare inmatricularii le gasiti aici:
[ link extern ]
Chear daca el are contractul de vânzare cumparare între proprietar si intermediar si contractul între intermediar si varul meu ? Normal ar avea la dispoziție 90 de zile sa o treacă pe el, chear nu poate?
CHEAR ar trebui sa intrebati asta la DRPCIV, daca nu credeti. Ati vazut deja numarul de telefon la care trebuie sa apelati.

Alte discuții în legătură

Buna seara , am și eu următoarea întrebare, am cumpărat un ... Brckbrasov Brckbrasov Buna seara , am și eu următoarea întrebare, am cumpărat un autoturism de la cineva care se ocupa cu vânzări/ cumpărări auto proprietarul din acte i a ... (vezi toată discuția)
Act vanzare cumparare masina ContSters42601 ContSters42601 Buna seara , Cineva spunea zilele acestea ca in ce priveste vanzarea cumpararea masinilor sa schimbat ceva in legislatie astfel : 1.Vanzatorul anunta scris ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto cu intermediar onisimcoc onisimcoc Buna, am o problema. Am cumparat o masina printr-un intermediar. Acesta imi poate oferi doar contractul vanzare-cumparare cu stampila (fiscal). Daca ma ... (vezi toată discuția)