avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara , am și eu următoarea întrebare, am ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara , am și eu următoarea întrebare, am cumpărat un ...

Buna seara , am și eu următoarea întrebare, am cumpărat un autoturism de la cineva care se ocupa cu vânzări/ cumpărări auto proprietarul din acte i a vândut o lui iar el nu a luat o în evidenta la fisc , apare ca și suspendata înmatricularii, eu am făcut actele cu el am contractul de vânzare cumpărare dintre mine și el , ca să pot sa o înmatriculez eu pe numele meu trebuie sa dau de proprietarul din acte sau pot sa ma duc sa iau masina in evidenta și sa o înmatriculez asa ? Mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:07, 6 Iunie 2023
contractul de vânzare e înregistrat la fisc (DTIL)? Dacă nu, contractul e nul.
Proprietarul din documentele vehiculului nu va poate ajuta deoarece in baza contractului de vanzare cumparare din ratiuni financiare a radiat auto din evidenta fiscala si astfel nu mai figureaza ca detinanator si proprietar vehicul
Ce acet ati incheiat dv in lipsa certificatului fiscal?
In talon,este competata rubrica speciala care se completeaza la instrainare vehicul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere masina de la politie arni83 arni83 Buna ziua, In luna septembrie 2015 am vandut o (epava -masina catalogata ca dauna totala) catre o persoana din iasi. Am facut contract de vanzare - cumparare ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto giony18 giony18 Buna ziua, Am cumparat o masina recent, vanzatorul a cumparat-o la randul sau de la alta persoana, a incris-o la circa financiara,dar nu a schimbat talon ... (vezi toată discuția)
Auto maier maier buna ziua. in urma cu 6 luni am vandut un autoturism dacia (1000 E). nu am incheiat contract de vanzare cumparare. cartea de identitate a ramas la ... (vezi toată discuția)