avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Inmatriculare auto cu intermediar
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Inmatriculare auto cu intermediar

Buna, am o problema. Am cumparat o masina printr-un intermediar. Acesta imi poate oferi doar contractul vanzare-cumparare cu stampila (fiscal). Daca ma intalnesc cu proprietarul de pe talon si imi scrie pe talon"instrainat catre numele meu" si impreuna cu acel contract de la intermediar pot inmatricula masina? Mentionez ca intermediarul a cumparat masina acum 4 ani, ea a fost scoasa de la impozit si sa circulat asa (pe talon nu scrie nimic de instrainare) mai mentionez faptul ca nu apare niciunde numele intermediarului (talon sau cartea masinii). Multumesc,
Cel mai recent răspuns: onisimcoc , utilizator 09:23, 18 Iulie 2018
Atat timp cat nu detineti certificat fiscal nu puteti parcurge procedura de inmatriculare vehicul
In lipsa certificatului fiscal,cum ati incheiat documentul de achzitie vehicul?
Asta e problema, m-am increzut in ei, au spus ca il trimite, am un certificat fiscal de pe intermediar pe mine, dar asta ma intreb daca trebuie "lantul de fiscale" incepand de la persoana din talon pana la mine.

ynocentta a scris:

Atat timp cat nu detineti certificat fiscal nu puteti parcurge procedura de inmatriculare vehicul
In lipsa certificatului fiscal,cum ati incheiat documentul de achzitie vehicul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere vehicul vechi, neinmatriculat buna ziua, sunt din prahova ... Ipitt31 Ipitt31 Radiere vehicul vechi, neinmatriculat Buna ziua, Sunt din Prahova si am o masina achizitionata in 2014 prin contract de vanzare cumparare de la o ... (vezi toată discuția)
Pot circula cu masina in momentul de fata???? babasu babasu Va rog, sa imi dati un raspuns concis Am cumparat o masina, la ea am toate actele, carte de identitate si certificat de inmatriculare. Masina in acte este ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto fara certificat fiscal diana1811 diana1811 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine cu o informatie legat de situatia urmatoare: Am cumparat o masina de la un intermediar (persoana nu este trecuta ... (vezi toată discuția)