Buna ziua tatăl meu a fost cadru militar mapn avea pensie a decedat pe 23 Iulie am depus actele pentru ajutorul de deces pe 27 Iulie am sunat la mapn bucuresti ei spun ca au trimis banii prin posta asta a fost alegerea mea săi trimită prin posta la data de 9 august dar nu am primit nici un ban am sunat la posta numit nu sunt banii cât mai aștept sau unde trebuie sunat sa întreb de ei pe unde sunt
Buna ziua am o problema foarte mare am cumparat o masina inscrisa in romania de la cneva care nu era proprietar masina a mers din mama in mana mam dus sai fac itp si surpriza masina e blocata in sistemul rar am fost la rar intreb care e treaba cu masina cica cartea nu e buna intreb in staga si in dreapta cartea este buna ii trimit scrisoare lu proprietar care e pe carte si talon ma suna el si imi zice ca masina e radiata din circulatie din 2013 cui ia dato nu a vrut so inscrie pe numele lui .Intrebare ce fac eu cu masina o mai pot inscrie in romania nu conteaza cum sunt constient ca trebuie platita taxa dar asta e am luato sau ii dau foc si gata
Buna ziua am fost sa fac itp la masina si surpriza masina e blocata in sistemul rar am fost la rar sa vad care este traba de ce au blocato si miau spus ca este cartea de identitate ca nu este buna ca nu este originalul masina a fost blocata in 2013 nu sunt eu proprietarul acum 2 saptamani am cumparat masina toata traba e ca am fost pe la toti cu acte auto si imi zic ca cartea masinii este buna originalul in cartea de la masina este scris cu creionul cu semnul intrebarii co2 si norma de poluare nu sunt trecute in carte creionul pot sa il sterg cum fac sa o scot de la sistemul blocat rar