avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua tatăl meu a fost cadru militar mapn avea ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua tatăl meu a fost cadru militar mapn avea pensie a ...

Buna ziua tatăl meu a fost cadru militar mapn avea pensie a decedat pe 23 Iulie am depus actele pentru ajutorul de deces pe 27 Iulie am sunat la mapn bucuresti ei spun ca au trimis banii prin posta asta a fost alegerea mea săi trimită prin posta la data de 9 august dar nu am primit nici un ban am sunat la posta numit nu sunt banii cât mai aștept sau unde trebuie sunat sa întreb de ei pe unde sunt

Alte discuții în legătură

Pensie mapn timp de un an jumatate dupa deces, recuperare de la mostenitori jbip21 jbip21 Buna ziua, Am urmatoarea situatie: Tata a decedat in octombrie 2009. La 5 zile dupa deces am anuntat toate institutiile de care noi (copiii) stiam de ... (vezi toată discuția)
Pensia de intretinere nu a fost majorata andreivicol andreivicol Buna ziua, Va informez ca in 26 iulie 2015 am depus o cerere pentru majorarea pensiei de intretinere de la tatal sau. In 19 februarie 2016 am primit ... (vezi toată discuția)
Masuri impotriva unui executor jud care confirma executarea,dar de fapt e minciuna claudia_vasilica claudia_vasilica Am apelat pentru executarea silita a tatalui in vederea recuperarii din perioada 2008, prezent ( iulie, august 2008, iulie august 2009, iar 2010 din ultima zi ... (vezi toată discuția)