Am apelat pentru executarea silita a tatalui in vederea recuperarii din perioada 2008, prezent ( iulie, august 2008, iulie august 2009, iar 2010 din ultima zi a lunei iunie nu primisem pensia de intretinere), adusesem intr-un final toate actele si platisem si suma de ~220 Ron cam la sf lunii ianuarie sau februarie pana la jumat.
Tata fiind pensionar militar, trebuia de fapt sa trimita o cerere la MApN pentru poprire. Ce m-a deranjat: a fost ca: prima oara secretara (sau ce functie are ea) mi-a zis ca a trimis pt a putea actiona la Tribunalul Roman, dar stai ca nu trebuia acolo si a trimis apoi la Tg Neamt ( ca acolo locuieste el) si cica a primit raspuns greu. Ca ar fi trimis la Casa Jud de Pensii,dar el nu e acolo pensionar, ci la MApn, plus ca de fiecare data cand il sunam pe d-nul executor (nu-l puteam suna dimineata pentru ca mai si lucrez ca sa am ce manca) imi spunea ca are treaba, ca nu face el legile si-mi inchidea telefonul ca sa sun mai incolo si ultima oara cand am sunat d-ra secretara sau ce-o fi imi zice ca a primit confirmare de la Casa Jud de Pensii, cand eu sunasem sa intreb si-mi zisese d-na de-acolo ca nu are cum. Ce masuri poti lua, avand in vedere atata taraganare, nesimtire si minciuni de aproape jumatate de an ?
Daca ati facut o cerere in sensul celor expuse de dvs. atuci ii puteti da in judecata pe obligatia de a face si sa le solicitati daune cominatorii pentru fiecare zi de intarziere.
Daca l-as actiona in judecata, pot sa cer daune din contul telefoanelor care le-am dat si a drumurilor facute degeaba pe banii mei ? (fara nici un rezultat suplimentar)?