avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită recuperare bani cheltuiti
Discuție deschisă în Executare silită

recuperare bani cheltuiti

Buna ziua! Am apelat la un executor judecatoresc pentru poprire pensie din februarie si dupa ce am facut o petitie la CEJ din care face parte respectivul, s-a rezolvat imediat. Intrebarea e: cum as putea sa recuperez banii cheltuiti pe drumuri, telefoane date la biroul dumnealui intreband daca s-a rezolvat si raspunzandu-mi-se ca da (deci am fost mintita si taraganata aproape jumatate de an) ? Va rog foarte mult ! astept un raspuns...
Cel mai recent răspuns: claudia_vasilica , utilizator 22:26, 17 Iunie 2011
Daca aveti raspunsul de la CEJ, cf. Legii Nr.188/2000 puteti sa-l actionati in judecata pentru daunele provocate, aratand ca a trebuit sa va adresati organului erahic superior ca sa va puna in executare un titlul executoriu, si ati avansat niste cheltuieli pe care intelegeti sa le recuperati de la domnia sa..:(
cei ce la CEJ mi-au zis urmatoarele: La data de 07.06.2011, MApN a confirmat catre BEJ *** infiintarea popririi si incepand cu luna iulie 2011 se va retine 25 % din venitul lunar- pensia debitorului ***(tata) pana la concurenta sumei rezultate din lunile restante incepand cu.... (stiti si dvs..) Nici nu prea am inteles cum o sa primesc banii restanti din moment ce el e obligat prin lege sa plateasca 25%, adica (zic eu) i-ar trebui opriti mai multi, ca, in timp pana ce implinesc 25 de ani, sa-mi pot recupera banii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare pensie alimentara copil ivclm ivclm am o problema si nu stiu cu sa o mai rezolv,in urma cu an am castigat in instanta pensia din urma a copiilor si nici pana in ziua de azi nu am recuperat nici ... (vezi toată discuția)
Probleme recuperare pensie alimentara AlexStoica AlexStoica Instanta de apel a stabilit pentru copilul meu o pensie alimentara in suma fixa, incepand cu ianuarie 2011 si pana la majorat. Debitorul nu a platit deloc ... (vezi toată discuția)
Perimare / prescriere executare silita dakko84 dakko84 Buna seara, Va retin atentia cu situatia in care ma aflu. In iulie 2006 am contractat un credit de nevoi personale. Am achitat ratele la timp pana in luna ... (vezi toată discuția)