Buna ziua! Am apelat la un executor judecatoresc pentru poprire pensie din februarie si dupa ce am facut o petitie la CEJ din care face parte respectivul, s-a rezolvat imediat. Intrebarea e: cum as putea sa recuperez banii cheltuiti pe drumuri, telefoane date la biroul dumnealui intreband daca s-a rezolvat si raspunzandu-mi-se ca da (deci am fost mintita si taraganata aproape jumatate de an) ? Va rog foarte mult ! astept un raspuns...
Daca aveti raspunsul de la CEJ, cf. Legii Nr.188/2000 puteti sa-l actionati in judecata pentru daunele provocate, aratand ca a trebuit sa va adresati organului erahic superior ca sa va puna in executare un titlul executoriu, si ati avansat niste cheltuieli pe care intelegeti sa le recuperati de la domnia sa..:(
cei ce la CEJ mi-au zis urmatoarele: La data de 07.06.2011, MApN a confirmat catre BEJ *** infiintarea popririi si incepand cu luna iulie 2011 se va retine 25 % din venitul lunar- pensia debitorului ***(tata) pana la concurenta sumei rezultate din lunile restante incepand cu.... (stiti si dvs..) Nici nu prea am inteles cum o sa primesc banii restanti din moment ce el e obligat prin lege sa plateasca 25%, adica (zic eu) i-ar trebui opriti mai multi, ca, in timp pana ce implinesc 25 de ani, sa-mi pot recupera banii