Bună,as dori și eu un răspuns la problema mea.Bunicii mei s-au dat în întreținerea noastră cu contract de întreținere cu uzufruct viager, bunicul meu a decedat de 7 ani .eu și sotul nu ne mai înțelegem si probabil vom ajunge la divorț.ce se întâmplă cu dreptul lui asupra casei?
Buna eu am luat in 2016 pe bunici mei in întreținere cu contract de întreținere cu uzufruct viager, bunicul meu a murit si as vrea sa stiu ce drept imi revine ca nu ma mai inteleg cu bunica mea nicicum si ma tot amenință că ea merge la tribunal si ma scoate afara din casa?
Buna eu am luat in 2016 pe bunici mei in întreținere cu contract de întreținere cu uzufruct viager, bunicul meu a murit si as vrea sa stiu ce drept imi revine ca nu ma mai inteleg cu bunica mea nicicum si ma tot amenință că ea merge la tribunal si ma scoate afara din casa?
va multumesc frumos pentru raspuns!!!mai vreau sa adaug ca in contractul colectiv de munca la Art.54 est specificat urmatoarele Durata efectiva a concediului de odihna este prevazuta in contractul individual de munca si se acorda PROPORTIONAL CU ACTIVITATEA PRESTATA intrun an calendaristic.Asta afecteaza legea din C. muncii Art.145?
Buna ziua as dori sa va adresez o intrebare. Sunt angajata a unei firmei in Judetul Arad si v-as ruga sa ma lamuriti si pe mine cu un raspuns la problema mea,in Firma noastra pentru concediu medical nu se acorda concediu legal sa va explic mai bine situatia mea anul accesta am beneficiat de 19 zile de concediu de boala pentru care mi s-au retinut 3 zile din concediu legal as vrea sa stiu daca este legal ca pentru 7 zile de concediu medical sa nu ni se acorde o zi de concediu legal avand in vedere ca la o Luna lucrata obtinem 1,75 zile concediu legal?