Este vorba de banii care i-au fost promisi . Nu-i totuna daca din aceeasi bani platesti si taxele sau nu. Mai pe scurt, venitul net care i-a fost promis s-a transformat in venit brut. Nu este vorba de ,,lefegiu" sau nu, este vorba ca a fost pacalit la bani. Si la urma urmei nu toti oamenii au aptitudini de antreprenor.
Am primit de la Serviciul taxe si impozite al primariei instiintarea cu ce am de plata pentru acest an. Figureaza acolo impozit pe cladiri, impozit pe mijlocul de transport, impozit pe teren (terenul aferent apartamentului , nu am casa) si o taxa pe teren. Nu inteleg de ce trebuie platit si impozit si taxa. Care este diferenta? Mentionez ca valoarea este aceeasi: 13 lei impozit pe teren, 13 lei taxa pe teren.
D-voastra aveti in proprietate privata doar ceea ce este trecut in contractul de vanzare-cumparare. Cum s-a calculat pretul apartamentului, ce cheltuieli credeti d-voastra ca au fost incluse in pret ( nu cred ca exista vreun document care sa precizeze asa ceva) nu are importanta.
cameliapad
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Poate sunt eu mai neincrezatoare, dar in locul d-voastra nu as renunta la cautarea unui alt loc de munca. Astfel de angajatori pot oricand sa organizeze o ,,vanatoare de vrajitoare", mai pregatiti de aceasta data. As face tot ce pot sa plec atunci cand vreau eu, nu cand poftesc ei. Nici nu merita sa munciti si sa puneti suflet in ceea ce faceti pentru astfel de persoane, ca nu veti vedea nici o recunoastere a meritelor. Succes pentru tot ceea ce doriti!
Multumesc pentru raspuns!
O institutie publica ( universitate de stat) a emis un model de declaratie pe care sa o semneze parintele in care acesta este pus sa declare, in plus fata de ceea ce prevede legea, ca nu lucreaza in aceasta perioada de acasa. Este legal sa introduca noi conditii?
Daca parintele care trebuie sa dea declaratia ca nu beneficiaza de lege lucreaza de acasa, in contextul epidemiei, celalalt parinte poate beneficia de lege?