avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Diferenta impozit pe teren si taxa pe teren
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Diferenta impozit pe teren si taxa pe teren

Am primit de la Serviciul taxe si impozite al primariei instiintarea cu ce am de plata pentru acest an. Figureaza acolo impozit pe cladiri, impozit pe mijlocul de transport, impozit pe teren (terenul aferent apartamentului , nu am casa) si o taxa pe teren. Nu inteleg de ce trebuie platit si impozit si taxa. Care este diferenta? Mentionez ca valoarea este aceeasi: 13 lei impozit pe teren, 13 lei taxa pe teren.

Alte discuții în legătură

Refuz incasare impozite locale pentru ca ma sunt si alte datorii restante Mklsmeli Mklsmeli Zilele trecute am vrut, ca persoana fizica, sa platesc impozitele pe cladire, teren si mijloc de transport, insa mi s-a respins acest drept, pe motivul ca ... (vezi toată discuția)
Regularizare taxa autorizatie de constructie eivanovbkmedical eivanovbkmedical Am primit de la Primarie instiintare de plata privind regularizarea taxei autorizatiei de constructie; in anul2013 am platit taxa pt autorizatia de ... (vezi toată discuția)
Impozit auto Korg69 Korg69 Buna,am si eu o nelamurire,conf incadrarii si stabilirii cotei de impozit aferente unui auto de 2600cmc ar trebui sa platesc 936 lei,dar faptul ca locuiesc in ... (vezi toată discuția)