avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 985 soluții astăzi
Forum Activitate cbarbu

Activitate cbarbu

Marfurile primite prin curierat din afara Romaniei se raporteaza in RO TRANSPORT ?
Se mai poate acorda imprumuturi de catre firma angajatilor ?
Daca da in baza caror reglementari ?
impozit pe dividende :
In anul 2022 am platit impozit pe dividende din revenirea asupra rezervelor din anii precedenti asociatului majoritar (90% ) persoana juridica germana . Pentru obtinerea certificatului de la anaf mi s-a cerut sa completez D015 in care nu stiu la ce rubrica sa completez impozitul pe dividende persoane juridice.

cum completez D015
Cum afectează , O 12/2022 un SRL care are închiriat pt. transport marfa către clienții interni și UE sau achiziții de la furnizori interni sau UE o autoutilitară de 2,7 t deservita de un angajat cu carnet categoria. B ?
Discuție Cod TARIC?
Cod TARIC ?
Pe ce site gasesc acest cod ?
Este obligatoriu de utilizat ct 4551 pentru
decontarile cu afiliatii ? Mentionez ca in cadrul conturilor de furnizori si clienti sunt analitice pe fiecare dintre ei .
DIN 2015 ,firma rezidenta in RO are deschis un cont curent in EURO la DEUTSCHEBANK-Germania prin care se deruleaza tranzactii cu partenerii comerciali (plati/incasari) si transferuri catre banca din RO
opretaiunile se fac de unul din ad-torii firmaei din RO.
Este obligatorie RAPORTAREA DAC6 ?
In 2021 o persoana juridica straina poate cumpara un apartament de la un rezidend persoana fizica achizitinat in 2011 ? Ce costuri are rezidedul UE ?
UN NEREZIDENT UE vinde un apartament in 2021 ce regim tva aplica?
In anul 2007, luna mai, am achizitionat o autoutilitara IVECO DAILY 35S12 si 3 autoturisme SKODA DE 1984 cm.
pentru aceste vehicole se poate cere restituire ACCIZE si daca da, pana cand si cu ce documente ?
Pentru ce autovehicole se poate cere restituire de accize la motorina ? Mentionez ca autoutilitara noastra este utilizate doar pt nevoile firmei : achizitii si livrari de marfuri.
Va rog, sunt interesata cu ce pensie va iesi o persoana –femeie- nascuta la data de 06.10.1971, daca ii inchei contract de munca cu salariul minim pe economie (si va ramane tot cu salariul minim pana la pensie) incepand cu 01.09.2016.
Ce acte trebuie sa ii cer pentru incheierea contractului de munca, aceasta fiind persoana nerezidenta.