avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 314 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Accize, alte taxe Accize -recuperare pentru autovehicole
Discuție deschisă în Accize, alte taxe

Accize -recuperare pentru autovehicole

In anul 2007, luna mai, am achizitionat o autoutilitara IVECO DAILY 35S12 si 3 autoturisme SKODA DE 1984 cm.
pentru aceste vehicole se poate cere restituire ACCIZE si daca da, pana cand si cu ce documente ?
Pentru ce autovehicole se poate cere restituire de accize la motorina ? Mentionez ca autoutilitara noastra este utilizate doar pt nevoile firmei : achizitii si livrari de marfuri.
Ultima modificare: Miercuri, 23 Mai 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Tva auto mircea_arj mircea_arj Buna ziua, Am achizitonat un autoturism pe firma fara a se deduce TVA ( cumparata de la PF) - mentionez ca activitatea firmei este selectia si ... (vezi toată discuția)
Calitate procesuala activa in actiunea de contencios administrativ manuelle manuelle Am achizitionat o autoutilitara in sistem de leasing in anul 2007. In 2010 am devenit proprietarul autoutilitarei. Taxa de prima inmatriculare a fost platita ... (vezi toată discuția)
Stabilire vinovatie accident anadavid anadavid Buna ziua! As dori sa ma ajutati in urmatorul caz: Pe o strada cu 3 benzi de circulatie, pe acelasi sens de mers circula 3 automobile. Pe banda 3 o Skoda, pe ... (vezi toată discuția)