avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1043 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... calcul pensie limita de varsta vechime minima
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

calcul pensie limita de varsta vechime minima

Va rog, sunt interesata cu ce pensie va iesi o persoana –femeie- nascuta la data de 06.10.1971, daca ii inchei contract de munca cu salariul minim pe economie (si va ramane tot cu salariul minim pana la pensie) incepand cu 01.09.2016.
Ce acte trebuie sa ii cer pentru incheierea contractului de munca, aceasta fiind persoana nerezidenta.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 15:17, 21 August 2016
Salariul minim pe economie pe 18 ani(2016-2034) ii va aduce aproximativ 8,2 puncte.
8, 2 puncte:35(stagiul complet) = 0,23429 (punctaj mediu anual) x109%( indice de corectie) = 0,25538 punctaj mediu anual
0,25538 x valoarea punctului de pensie din 2034 = cuantumul pensiei
Pana in 2034 este foarte posibil sa fie alta lege a pensiilor
Din acest motiv nu merita sa dezvoltam subiectul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua , va rog sa ma ajutati cu un calcul legat de pensie ... Eisa Eisa buna ziua , va rog sa ma ajutati cu un calcul legat de pensie ,sau sa-mi spuneti cum se procedeaza : Daca in anul 2022 s-a depus contributia de pensie ... (vezi toată discuția)
Stagiu cotizare bună ziua! am 24 ani si 3 luni de vechime si ... Anna393 Anna393 Stagiu cotizare Bună ziua! Am 24 ani si 3 luni de vechime si trebuie sa ma pensionez. La calculul pensiei , merita sa îmi cumpăr încă 1 an de vechime ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata partiala Retardila Retardila Buna ziua! Am rugamintea ca un cunoscator in domeniul pensiilor partiale anticipate sa-mi spuna cat ar fi pensia anticipata redusa dupa 35 de ani de ... (vezi toată discuția)