Mor pe oamenii ca tine, pana la urma a un gard nu la deteriorat asa am și eu vecinul meu aveam gard de scândură și mai mult de jumătate era putrezit lam întrebat dacă vrea să-l renovam și a zis ca nu vrea am decis să-l înlocuiesc cu unul de plasa de sarma pe aceiași stâlpi acum face scandal ca iam dărâmat gardul, eu am renovat nu am dărâmat și gardul nu este doar al lui este construit de ambii bunici ai noștri. Trebuia renovat pentru ca în urma cu puțin timp au întrat câini și mia mâncat un purceluș și 60 de gainuse
ion04 a scris:
Gardul nu era deteriorat, era din plasa de sarma cu stalpi din lemn, stalpii fiind pe proprietatea mea, iar vecinul avea o portiune mai mica, construita de bunicul lui care chiar era deteriorata si necesita reparatii, dar el in loc sa repare portiunea ce-i apartinea, a dat jos tot gardul, a turnat bordura de ciment intrand pe proprietatea mea cca 20cm.
Cei de la ISC au zis ca este construit ilegal, punand in vedere primariei sa rezolve cazul si cum v-am spus cei de acolo nu prea se grabesc.