avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Activitate Anonimoo

Activitate Anonimoo

Buna seara!Doresc sa deschid o Pariserie și cel de la care am închiriat spațiul mi-a spus k trebuie o dezmembrare și un nou CF pt a putea sa îmi instaleze gazul.Cei de la Primărie îmi spun k dureaza foarte mult toate astea.Întrebarea mea este:Ce trebuie sa fac eu k sa se poate rezolva mai repede și de ce acte am nevoie și cât dureaza la cadastrul pt a avea un CF nou? Va mulțumesc !
Discuție Indemnizatie
Buna ziua! Dacă platesc eu la stat timp de 6 luni și rămân însărcinată, primesc indemnizație creștere copil 2 ani?
Răspuns la discuția Mostenire
Va mulțumesc frumos!
Discuție Mostenire
Buna seara! Soacra mea a primit moștenire de la părinți o casa. Nu mai este impreuna cu soțul dar nu au divorțat încă.El are drept la moștenire?
Răspuns la discuția Divort
Va mulțumesc frumos! Suntem amândoi de acord dar credeam ca sunt probleme dacă eu încă nu sunt angajata.
Discuție Divort
Buna seara! Dacă divortez la notar,având un copil minor și încă nu sunt angajata,pot sa înaintez actele sau trebuie sa aștept pana ma angajez? Mulțumesc !
Bună ziua!Am fost angajată la Profi 2 luni de zile,nu am primit nici acum dupa ce am plecat de la ei o copie de pe contractul de muncă. În cat timp trebuia sa il primesc? Multumesc!
Discuție Impozit
Pentru banii reprezentând despagubiri conform legii 164/2014 se percepe impozit pe venit?
Pentru banii reprezentând despagubiri conform legii 164/2014 se percepe impozit pe venit?

raluk0207 a scris:

Cand ati cumparat, ati stabilit un preț.
La pretul menționat în contract, ati platit un impozit către stat (prin Trezorerie/ANAF), care a fost perceput de notar.
La Primărie platiti impozitul pentru terenuri și clădiri.
Vedeți ce reprezintă exact ce aveti de platit. Cereți un certificat de atestare fiscală. Acolo se vad exact datoriile.

Am stabilit un pret si am plătit la notar tot si mi-au spus k de acolo trimit ei mai departe k deaia se cere o taxă mai mare pt k acolo intră si impozitul ce trebuia sa il plătească ea.Cand am plecat de la notar ne-a spus k doar la primărie trebuie sa mai mergem sa ducem o copie,lucru ce am si facut.
raluk0207 a scris:

Cand ati cumparat, ati stabilit un preț.
La pretul menționat în contract, ati platit un impozit către stat (prin Trezorerie/ANAF), care a fost perceput de notar.
La Primărie platiti impozitul pentru terenuri și clădiri.
Vedeți ce reprezintă exact ce aveti de platit. Cereți un certificat de atestare fiscală. Acolo se vad exact datoriile.