avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Buna seara! Dacă divortez la notar,având un copil minor și încă nu sunt angajata,pot sa înaintez actele sau trebuie sa aștept pana ma angajez? Mulțumesc !
Ultima modificare: Vineri, 3 Ianuarie 2020
Anonimoo, utilizator
Divorțul la notar il realizați cand va înțelegeți cu soțul pe toate aspectele nu exista nici o problemă daca lucrați sau nu.

Va mulțumesc frumos! Suntem amândoi de acord dar credeam ca sunt probleme dacă eu încă nu sunt angajata.
Nu contează dacă sunteți angajată sau nu. Puteți să faceți divorțul la notar doar dacă vă înțelegeți asupra tuturor aspectelor (nume, locuința copilului, pensie de întreținere, program de vizitare).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort amiabil cu copil mare blueberry23 blueberry23 Buna seara, As dori sa stiu daca in cazul unui divort amiabil pot sa apelez doar la notar, si cam cat ar dura un asemenea proces daca tatal nu imi pune bete in ... (vezi toată discuția)
Divort la notariat andimoldoveanu andimoldoveanu Buna seara, As dori sa stiu daca exista un model de acord/declaratie notariala prin care se poate desface casatoria in cazul in care ambii soti sunt de ... (vezi toată discuția)
Divort de comun acord NonaFurnica NonaFurnica Conditii generale pentru divortul la notar cand exista un copil minor (vezi toată discuția)