avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Divort de comun acord
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Divort de comun acord

Conditii generale pentru divortul la notar cand exista un copil minor
Cel mai recent răspuns: ContSters338589 , utilizator 18:59, 20 Ianuarie 2016
Conditia este sa va intelegeti, adica sa mergeti la notar de comun acord cu lectia invatata la cine ramane copilul, ce nume veti avea dupa divort, locuinta copilului, pensia alimentara si programul de vizita.
La ridicarea certificatului de divort trebuie sa fiti ambii prezenti.
Ultima modificare: Miercuri, 20 Ianuarie 2016
ContSters338589, utilizator
Puteți divor a la notar dacă va înțelegeți asupra următoarelor aspecte : numele soților purtat după desfacerea căsătoriei, domiciliul copilului după desfacerea casatoriei, programul de vizită al minorului și cheltuielile de întreținere pt minor datorate de părintele separat de copil. Autoritatea părintească se exercita în comun, deciziile privind educația,sănătatea copilului se iau în comun după divorț de ambii părinți. Se va efectua în termen de 30 d zile de la depunerea cererii de divorț O anchetă psihosociala de către Autoritatea Tutelară de la domiciliul părintelui cu care va locui copilul după divorț. Dacă minorul are peste 10 ani el va fi audiat de notarul public în prezenta ambilor părinți.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort la notar ba03zi ba03zi Buna ziua, sunt casatorita, am o fata de 9 ani si lucrez cu contract in Germania. Vreau sa divortez la notar de comun acord si sa plec in Germania cu fetita ... (vezi toată discuția)
Divortul la notar GABRIELA2014 GABRIELA2014 Buna seara. Sunt casatorita de 5 ani si am un copil de 3 ani si jumatate. As dori sa stiu daca se poate divorta la notar si cum se stabileste custodia ... (vezi toată discuția)
Divort cu minori pe cale amiabila elea elea vrea sa divortez ,se poate divorta de comun acord la notar daca avem un copil minor eu nu am pretenti sa fac partaj vreau de cit sa ne intelegem programu la ... (vezi toată discuția)