Buna ziua, multumesc frumos de raspuns; in conditiile in care garantia pe care noi am platit-o la inceputul contractului, plus reparatile facute, care ii vor ramane acestuia acopera cu mult suma datorata. Faptul ca noi am pierdut un client din cauza ca dansul a schimbat incuietorile, si mai ales ca a intrat in spatiu, fara acordul nostru - conform contractului de inchiriere, noi o consideram un abuz. L-am sunat in ziua respectiva, si nu numai ca nu a raspuns, nici macar nu a catadixit sa sune macar a doua zi.
Am inchiriat pe firma un spatiu comercial, de la o persoana fizica. In aprilie anul curent am incetat activitatea firmei, insa am platit in continuare chiria pana in luna iunie inclusiv. In spatiul repspectiv detinem utilaje in valoare de 40000 de eur. In iulie proprietarul ne-a somat sa parasim spatiul si sa achitam lunile de chirie ramase si taxele aferente ( taxe care, dat fiind faptul ca firma nu a functionat nu ar fi trebuit sa fie). De asemenea ne-a anuntat pe whatsapp ca va intra in spatiu, indiferent daca noi vom fi de fata sau nu. I-am raspuns la somatie prin notificare ca suntem de acord sa parasim spatiul la final de august si ca, din calculele noastre, dat fiind faptul ca am platit o garantie generoasa, plus investiile facute - dovedite cu facturi atasate - nu suntem nevoiti sa mai achitam nici un leu in plus. Astazi am fost cu potentiali cumparatori ai firmei la spatiu si am avut surpriza sa nu putem intra; toate butucurile de la yale erau schimbate, iar aparatura din primul saptiu mutata in mijlocul camerei. L-am sunat sa vina de urgenta la spatiu insa nu binevoieste sa raspunda la telefon. Noi azi am pierdut un potential cumparator. Prin urmare, ce putem face astfel incat sa ne putem recupera echipamentele, conform notificarii? Multumesc frumos
Sunt proprietar de hotel nou deschis si, am urmatoarea nedumerire: pentru difuzarea de canale tv in interior ( inclusiv canale pentru adulti), plus televiziune interna - canale proprii de evenimente, cum pot fi acoperit daca ma controleaza vre-un functionar pentru licente?
Am apelat la 2 operatori de canale TV: unul ieftin care mi-a zis ca nu am nici o problema, este ca si cum mi-as instala canale de tv acasa, si altul, care imi spune ca pot suferi penalizari daca nu am un contract de furnizare special pentru industria hoteliera.
Ca si "fauritor" de vitralii, cum este posibil sa imi atest ocupatia, si cum imi pot intemeia o intreprindere mestesugareasca, in conditiile in care in Romania nu exista cursuri/scoli care sa ateste o astfel de meserie?