avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 980 soluții astăzi
Forum Activitate Nadia78

Activitate Nadia78

Răspuns la discuția Succesiune
am inteles dar va rog sa imi spuneti cum pot intra in posesia banilor deoarece eu nu vb cu unchiul meu o data si acesta a fost primul termen pot face recurs.Daca fac recurs pot sa imi pastrez dreptul meu si cat m-ar costa daca merg mai departe .eu cu unchiul meu nu vb de la decesul tatalui meu si nu stiu cum sa procedez daca e sa pot intra in posesia intregii sume nu pe bucati
Discuție Succesiune
Buna seara va rog sa ma lamuriti și pe mine.Sa dezbatutvsuccesiunea unei case din partea bunicii mele iar mie mi.a revenit un sfert din casa.in urma evaluarii valoarea ei este de5600 lei.instanta a dispus astfel"atribuie reclamantului adica unchiului meu in deplina proprietatesi linistita posesia imobilului obliga reclamantul catre parata la suma respectiva etc.va rog sa imi spuneti daca eu nu vreau sa primesc suma de bani de la unchiul meu sunt proprietara pe dreptul meu?sau ce trebuie sa fac sa intru in posesia intregii sume.Eu una nu vreau banii caci casa nu a fost evaluata la valoarea ei adevarata dar neavand banii ptr. A platii un avocat sunt pusa in aceasta situatie.va rog sa imi spuneti ce trebuie sa fac.va multumesc
Buna seara .va rog sa ma ajutat si pe mine.acum 2 ani tatal meu a cumparat o garsoniera iar pe contractul de vanzare cumparare m_a trecut si pe mine cu dreptul de habitat viager .tata este necasatorit iar de curand a cunoscut o femeie.va rog sa imi spuneti poate tatal meu sa vanda garsoniera fara acordul meu .ce inseamna habitat viager si ce drepturi am eu asupra acestei garsoniere.va multumesc
Discuție Deces
Buna seara .Fratele mue este dat disparut din 1990 si nu se mai ste nimic de el.In urma cu 3ani a decedat tata si la un an si mama .Trebuie dezbatuta succesiunea de aceea va rog sa imi spunrti ce acte imi trebuiesc pentru al declara decedat pe fratele meu si ce costuri ar fi.va multumesc
Discuție Mostenire
Va rog sa ma ajutati.Tata a murit in urma cu 17 ani iar de curand am aflat ca avem la Buzau un teren care este pe numele bunicii(mama tatalui nostru care a decedat si dansa deasemenea).Noi suntem 2surori si mama.Va rog sa imi spunti la dezbaterea succesiunii de pe urma bunicii cine participa si cum se va inpartii(tata a mai avut o sora).Va multumesc!