avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Deces
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Deces

Buna seara .Fratele mue este dat disparut din 1990 si nu se mai ste nimic de el.In urma cu 3ani a decedat tata si la un an si mama .Trebuie dezbatuta succesiunea de aceea va rog sa imi spunrti ce acte imi trebuiesc pentru al declara decedat pe fratele meu si ce costuri ar fi.va multumesc
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 05:34, 4 Ianuarie 2016
~ Conținut șters la cerere ~
Ce acțiuni doveditoare ați întreprins pentru a da de urma fratelui, pretins dispărut?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere mostenire sanduvasile sanduvasile Am un frate disparut din anul 1990. Nu a fost casatorit. Nu mai stim nimic despre el de atunci. Ambii parinti au decedat si ceilalti 4 mostenitori(trei frati ... (vezi toată discuția)
Succesiune Popescu Nadia Popescu Nadia buna seara. am si eu o problema si va rog sa ma ajutati cu un sfat. Acum 12 ani tatal meu a decedat. Mama nu a facut succesinea ci acum cand ne-am decis ... (vezi toată discuția)
Mostenire din partea tatalui petrevalentina petrevalentina am 47 de ani de la varsta de 10 ani mama a divortat de tata si nu mai stiu decat ca el a decedat de ceva anii in urma : eu am plecat din tara in italia din ... (vezi toată discuția)