Buna, in timp ce conduceam cu 103 km/h intr o zona de limitare cu 50 km/h am fost oprit din mers de un mcv. mi s a supenad permisul, am facut contestatie , si maine am procesul, va rog sa mi ziceti daca am ceva sanse de castig, am invocat ca nu am avut aceea viteza si am enumerat sa mi prezinte , atestatul metrologic si restul ce tine de ei impreuna si cu pozele, pe procesul verbal a scris ca am fost inregistrat pe HDD 19 a auto MAI 341389 asta fiind ce? si procesul este indescifrabil la art. in care a fost incadrata fapta, m as putea folosi de asta?
Buna ziua, va rog sa ma ajutati cum pot sa contest un pv + suspendarea dreptului de a conduce datorita depasirir vitezei cu 53km/h pe un sactor de drum limitat la 50. Menzionez ca radarul m a luat din mers si mi a comunicat ca am 103km/h dar nu mi a aratat filamrea. Eventual ce lege sau decret pot sa invoc referitor la o eraore de 3-4 % asupra calibrari aparatului radar, Multumesc.
Buna ziua, sunt administrator la un SRL , in urma cu 2 ani am cumparat un camion pe leasing iar in dec 2009 l am predat deoarece firma este in incapacitate de plata a ratelor, acum mi a venit ceva citatie de plata de la un birou de avocatura, vreau sa va intreb daca pot sa lichidez firma? sa u sa o inchid? sau ce sa fac? mentionez ca firma mai are datori la stat 7000 ron si nu mai are nici o activitate, acel camion era singura sursa de venit. ce ar trebui sa fac? eu as vrea sa ies din tot acest cerc vicios sa radiez firma, firma de leasing se poate indrepta inpotriva mea ca si persoana fizica? dar statul? Multumesc.