avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... contesatie radar 103 km/h + retinerea permisului
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

contesatie radar 103 km/h + retinerea permisului

Buna ziua, va rog sa ma ajutati cum pot sa contest un pv + suspendarea dreptului de a conduce datorita depasirir vitezei cu 53km/h pe un sactor de drum limitat la 50. Menzionez ca radarul m a luat din mers si mi a comunicat ca am 103km/h dar nu mi a aratat filamrea. Eventual ce lege sau decret pot sa invoc referitor la o eraore de 3-4 % asupra calibrari aparatului radar, Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Liana Iura , Avocat 14:45, 13 Februarie 2013
plangere in termen de 15 zile de la comunicarea procesului verbal la judecatoria in circumscriptia careia s-a savarsit contraventia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare permis pentru radar PGhe PGhe ciculam cu viteza de apoximativ 100 km la ora la iesirea din oras,dar nu mi-am imaginat ca semnul de restrictie inca este de 50 la ora Am fost prins de radar ... (vezi toată discuția)
Contestatie proces verbal - suspendarea permisului de conducere r0bertC r0bertC Salutare, In data de 30 martie 2016 mi-a fost suspendat permisul de conducere pe o perioada de 90 de zile, fiind surprins de detectorul radar cu viteza de ... (vezi toată discuția)
Pv contraventie circulatie nicusor563 nicusor563 Buna ziua.Am o speta:acum o luna am fost amendat de politia rutiera pentru viteza(103km/h) si mi s-a retinut si permisul de conducere.Am refuzat sa semnez si ... (vezi toată discuția)