avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Rate restante leasing, insolventa? radiere?
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Rate restante leasing, insolventa? radiere?

Buna ziua, sunt administrator la un SRL , in urma cu 2 ani am cumparat un camion pe leasing iar in dec 2009 l am predat deoarece firma este in incapacitate de plata a ratelor, acum mi a venit ceva citatie de plata de la un birou de avocatura, vreau sa va intreb daca pot sa lichidez firma? sa u sa o inchid? sau ce sa fac? mentionez ca firma mai are datori la stat 7000 ron si nu mai are nici o activitate, acel camion era singura sursa de venit. ce ar trebui sa fac? eu as vrea sa ies din tot acest cerc vicios sa radiez firma, firma de leasing se poate indrepta inpotriva mea ca si persoana fizica? dar statul? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: craciun2001 , utilizator 12:47, 4 Martie 2010
daca va platiti datoriile nu mai are dreptul sa va actioneze in nici un fel ca si pers fizica.. dar daca ati predat camionul de ce va mai cauta prin cabinetul d e avocatura?
Cei de la leasing cer 3 rate de leaisng cu care am fost reestant cand am predat camionul, pe care nu am de unde sa le platesc,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala in cadrul executarii silite? Radulescu Violeta Radulescu Violeta In urma cu un an am apelat la o firma de leasing si am \"reusit \" sa iau pe propria firma un autocamion. Datorita caderii pietii transporturilor activitatea ... (vezi toată discuția)
Probleme cu firma de leasing djtelefon djtelefon In cursul anului 2008 luna martie am incheiat un contract de leasing cu societatea Motoractive Leasing. Din cauza situatiei economice in anul 2009 sa ajuns in ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de leasing puiu_luca puiu_luca buna. am si eu o problema, si as vrea un raspuns de specialitate daca se poate. am ajuns in imposibilitatea de a pati ultimile trei rate de leasing la un ... (vezi toată discuția)