avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Activitate gabinella

Activitate gabinella

Buna seara . Am avut un credit la TBI in 2006 . Am platit o perioada apoi nu am mai reusit . A trecut mai mult timp , am primit mai multe instiintari de plata , dar datorita altor probleme familiale platile nu au putut fi efectuate . Anul acesta am primit de la un executor judecatoresc instiintare ca sunt executata silit pentru acest credit . Mentionez ca verificand baza de date on line din judetul meu in primavara 2017 figurez cu respingerea de catre instanta a executarii silite ,urmand ca in octombrie 2017 instanta sa acccepte executarea silita . A fost infiintata poprire pe drepturile salariale , fiind bugetara nu a fost foarte greu , prima plata fiind in noiembrie 2017 . Acum in decembrie am primit o instiintare ca autoturismul pe care il detin in proprietate este sechestrat si trebuie sa predau certificatul de inmatriculare si cartea de identitate , ca un exemplar cu procesul verbal de sechestru a fost trimis la Polotie rutiera si unul la Directia de impozite si taxe . Ce urmeaza ? Ce se intampla daca nu predau actele ? Cum va fi ? Se va ridica masina ? Care este posibitatea sa raman cu masina ? Am mai avut credite cu executare si sumele restante au fost virate prin poprire pe salar , dar nu a fost sechestrata masina , poprirea fiind sistata dupa achitarea sumelor . Eu mai pot circula cu masina ?
In instiintare se mentioneaza ca trebuie sa ma prezint la sediul executorului judecatoresc in termen de 5 zile , dar acest lucru nu este posibil datorita serviciului si pentru ca executorul judecatoresc este in alt oras , alt judet . ce ma sfatuiti ? Este posibil sa raman doar cu poprirea pe salar si sa imi ridice sechestru de pe autoturism ?
Buna ziua .Am avut un credit la BCR in 2006 , la care ultima plata a fost in 2013 . Am primit in timp mai multe insttintari . somatii de la APS Romania , firma de recuperare , dar nu am facut un angajament de plata cu acestia . , nici macar la telefon . Azi am primit pe telefon acest mesaj . /// Deoarece ati ignorat rezolvarea amiabila a situatiei , un reprezentant al APS va efectua vizita la domiciliu pentru evaluarea bunurilor dvs .////.
As vrea sa stiu daca acest lucru este legal . Mentionez ca nu detin bunuri pe numele meu , apartamentul in care locuiesc este al parintilor mei , eu am pe numele meu doar o masina achizitionata cu credit de la BRD .Va multumesc anticipat .
Răspuns la discuția executare silita dupa un credit
Multumesc
Buna ziua . Si eu , ca multi romani tineri si visatori am contractat mai multe credite inainte de criza financiara si economica a tarii noastre . In timp o parte din acestea au ajuns la executare , mai exact la poprire pe salar , ceea ce nu a fost greu fiind bugetara . Au ramas doua neplatite unul la BCR cotractat in 2006 , ultima plata la acest credit fiind in 2008 , si unul la provident contractat in ianuarie 2013 ultima plata fiind in august 2013 . In timp pentru aceste credite am primit mai multe instiintari deplata de la diverse firme de recuperare , o perioada nu am mai primit , de acum au inceput din nou sa apara instiintari, somatii de plata si de punere in aplicare a popririi pe venituri si bunuri .As dori sa stiu daca legal firmele de recuperare mai au drept de executare dupa asa un timp indelungat . Mentionez ca aceste credite au fost pentru nevoi personale si nu au nimic drep garantie. Va multumesc anticipat !