avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1723 soluții astăzi
Forum Activitate petrica_90

Activitate petrica_90

Răspuns la discuția Locuitul la bloc
Aia intrebam, ce fel de sancțiuni se pot aplica?(dincolo de cele ale asociației)
Ce pot păți in cel mai rău caz ca și locatar la bloc in cazul in care unii vecini au probleme cu faptul că fac "gălăgie" ?? Au mai tot chemat poliția am mai luat câte o amendă 2 și azi m-am trezit cu o scrisoare pe casa scării cu amenințări din partea lor că vor fi represalii in caz canu mă conformez! Ce se poate întâmpla cel mai rău?
Discuție Scutire TVA
Suntem o firma de formare profesionala care intram sub OG 129/2000 alte forme de invatamant scutite de TVA in acelasi timp organizam si cursuri care nu intra sub incidenta scutirii de TVA. Valoarea totala a cursurilor care nu beneficiaza de scutirea de TVA este sub plafon dar impreuna cu cele scutite depasesc plafonul. Intrebarea este avem de platit TVA si daca da cum?
Răspuns la discuția constructii
multumesc frumos, am un singur perete daramat dar nu era de sprijin era un perete despartitor de 10 cm..... M-a ajutat mult articolul!
Discuție constructii
am un spatiu incadrat ca spatiu cu alta destinatie la subsolul unei cladiri care se afla intr-o curte cu mai multi proprietari, si vreau sa renovez interior( schimbat faianta gresie tencuit inlocuit usi) am nevoie de vreo autorizatie? iar in ca caz ca am nevoie si eu am facut lucrarile astea deja care pot fi consecintele in cazul in care ma raporteaza un vecin?
Răspuns la discuția Contracte de prestari servicii
Si care sunt retinerile care se fac la conventiile civile?
La activitati de prestari de servicii ce documente justificative trebuie intocmite la incasarea contravalorii serviciului?