avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Facturare prestari servicii
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Facturare prestari servicii

La activitati de prestari de servicii ce documente justificative trebuie intocmite la incasarea contravalorii serviciului?
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 13:34, 5 Ianuarie 2016
Depinde de serviciul prestat. Pentru o reparatie se va intocmi un deviz de lucrari, pentru prestari cu un utilaj se intocmeste un raport de lucru, pentru un transport se intocmeste un CMR, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract prestari servicii lau_cons lau_cons Ce documente trebuie sa insoteasca o factura emisa pe baza unui contract de prestari servicii a.i. la un control fiscal sa nu existe probleme? (vezi toată discuția)
Documente justificative pentru societate prestatoare de servicii 1yly 1yly Am societate de constructii. Pentru materialele intrate, contabilul imi face doar bonuri de consum. Eu nu mai intocmesc alte documente decit factura pe ... (vezi toată discuția)
Factura prestari servicii insotite de deviz teslovan florentina teslovan florentina Buna ziua.Am o intrebare: La firma x ,la departamentul contabilitate se inregistreaza facturi de prestari servicii.Pe facturile respective sunt insirate un nr. ... (vezi toată discuția)