avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Locuitul la bloc
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Locuitul la bloc

Ce pot păți in cel mai rău caz ca și locatar la bloc in cazul in care unii vecini au probleme cu faptul că fac "gălăgie" ?? Au mai tot chemat poliția am mai luat câte o amendă 2 și azi m-am trezit cu o scrisoare pe casa scării cu amenințări din partea lor că vor fi represalii in caz canu mă conformez! Ce se poate întâmpla cel mai rău?
Cel mai recent răspuns: petrica_90 , utilizator 00:48, 3 Octombrie 2018
Asociatia de proprietari legal nu are autoritatea si competenta sa dispuna sanctiuni in afara celor legal prevazute de legea asociatiilor de proprietari
Puteti fi sanctionat de catre autoritati in baza plangerii asociatiei de proprietari
Aia intrebam, ce fel de sancțiuni se pot aplica?(dincolo de cele ale asociației)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inundatie repetata provocata de instalatia improvizata a vecinului de deasupra amarstean amarstean Vecinul de deasupra provoaca iar inundatie. Cine il poate sanctiona? Cine il poate sanctiona pe administrator si pe presedintele blocului pentru neglijenta ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinii siminaelena siminaelena am o problema destul de serioasa cu vecinii de sus ....i-am rugat de foarte multe ori sa incerce sa nu faca atata galagie sa pot si eu invata...ea umbla cu ... (vezi toată discuția)
Liniștea la bloc Marius Blaga Marius Blaga In blocul unde locuiesc,au venit niste chiriași foarte gălăgioși. Deși au fost amendați de către poliție nu încetează,iar proprietarul e total ... (vezi toată discuția)