avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... probleme cu vecinii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

probleme cu vecinii

am o problema destul de serioasa cu vecinii de sus ....i-am rugat de foarte multe ori sa incerce sa nu faca atata galagie sa pot si eu invata...ea umbla cu tocuri si scandaluri nu am vrut sa le fac nici un rau dar m-au adus la capatul nervilor...eu si inca o vecina stim ceva...ei stau la ultimul etaj si ilegal fara sa stie nimeni si-au facut in pod inca o camera cu scara din apartam vreau sa stiu cum as putea sa ii creez probl desi stiu nu e crestineste dar a inceput tot el cu amenintari vine noaptea la usa imi bate in usa eu stau singura si imi este frica intrebarea mea este unde la asociatie unde l-as putea denunta pt camera care si-a facut-o in podul blocului imi pare rau dar nu mai pot rezista sunt singura si imi este frica de el va multumesc poate ma puteti ajuta
Cel mai recent răspuns: ContSters179589 , utilizator 22:53, 14 Martie 2011
Asociatia de proprietari nu are competenta sa dispuna sanctiuni
Daca ,intradevar doriti solutionarea in spiritul si litera legii,sesizati oficial Directia Corp Control din cadrul Primariei;Inspectoratul de Stat in Constructii
Atentie sporita pentru ca in astfel de cazuri se aplica sanctiuni pecuniare apreciabile,cu obligarea readucerii partii de constructie asupra careia s-a produs modificarea,la forma anterioara interventiei
MULTUMESC pt raspuns....pt ca mi-e frica de el ca sunt singura m-am gandit sa se ocupe asotiatia de proprietari ceilalti vecini nu stiu ca el si-a construit o camera in podul blocului ca daca stie ca l-am parat eu am probl cumva treb sa rezolv situatia si ma mira faptul ca sunt asa pt ca sunt amandoi intelectuali el jurist ea avocata si vai de capul lor vreau sa ma intelegeti nu vreau sa fac la nimeni rau dar e violent pe scara blocului locuiesc eu cu ei si inca o vecina invarsta in rest sunt birouri sau chiriasi va multumesc
Buna seara siminaelena,mare atentie cind faci o reclamatie.Gindeste-te bine la consecinte,adica;trebuie sa fi sigura de ceea ce afirmi (cred ca acea camera construita "ilegal"ai vazut-o tu,nu altcineva altfel nu ai siguranta realitatii)pentru ca altfel totul se intoarce impotriva ta.Daca esti sigura ca asta trebuie si vrei sa faci,dnul.goe_07,ti-a indicat institutia la care poti face reclamatia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu un chirias al primariei ANDREI DUMITRU ANDREI DUMITRU va rog frumos sa ma indrumati in urmatoarea problema:Sau la bloc,la ultimul etaj 4,apartament proprietatea parintilor,vis-a-vis de mine sta fam.RADUCANU ... (vezi toată discuția)
Hartuire vecin Florii2019 Florii2019 Ce dovezi sunt necesare pt. a da în judecata un vecin pt hartuire? De 2 luni bate seara de seara,în calorifer după ora 11 noaptea,injura,ne lasa scrisori ... (vezi toată discuția)
Probleme cu un vecin gavvaly gavvaly Buna ziua. O mare problema am cu un vecin. Eu locuiesc la etajul 9 iar el la 10, blocul fiind cu 10 etaje. De ani de zile ma deranjat cu fel de fel de ... (vezi toată discuția)