avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Probleme cu un vecin
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Probleme cu un vecin

Buna ziua.
O mare problema am cu un vecin. Eu locuiesc la etajul 9 iar el la 10, blocul fiind cu 10 etaje.
De ani de zile ma deranjat cu fel de fel de zgomote, muzica nici nu mai spun, tropaieli de tocuri noaptea si ziua, petreceri, etc. Am ajuns la capatul rabdarilor. Cu ani in urma, mai exact 10 sa tot fie, si-a modificat si apartamentul, din 2 camera a facut doar 1 a pus gresie pe jos si gerge numai incaltat, mai adduce si tot felul de personaje pe tocuri...va puteti inchipui si dumneavoastra ce fel se aude mai ales noaptea, suitele de dansuri. Deci nu mai are nici un perete intermediar, operatiune facuta fara aprobari desigur. De atunci petreceri incontinuu, zi si noapte. Am chemat politia de nenumarate ori, am facut si sesizari la asociatia de proprietari, la seful scarii, am vorbit cu el, au vorbit cu el si persoanele mai sus mentionate .......si nimik.
As dori sa stiu cum pot rezolva problema asta in justitie, ce implica, ce sanctiuni, ce dovezi sa aduc si cum.
Va multumesc foarte frumos pentru un eventual raspuns.
Cel mai recent răspuns: gavvaly , utilizator 18:35, 19 Ianuarie 2016
gavvaly a scris:

Deci nu mai are nici un perete intermediar, operatiune facuta fara aprobari desigur.

Locuitul in comun,obliga la o serie de vicisitudini,inclusiv la locuitul impreuna cu vecini care nu au cei 6-7 ani de acasa,nu respecta dispozitiile care guverneaza traiul in comun
Respectul si buna crestere sunt calitati greu de implemetat la anumite persoane
Pentru solutionare -in parte a problemelor cu care va confruntati,sesizati oficial directia disciplina in constructii din primarie,inspectoratul de stat in constructii
Daca modificarile sunt executate fara proiect,fara autorizatie de constructie,urmeaza sa fie aplicate sanctiuni pecuniare ,concomitent cu obligatia readucerii spatiului la forma anterioara interventiei neautorizate
Mda...nu e un raspuns la care ma asteptam. Nu am stiut ca trebuie sa support mizeriile si nesimtirile altora ce dureaza de mai bine de 10 ani. Multumesc oricum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu vecinii siminaelena siminaelena am o problema destul de serioasa cu vecinii de sus ....i-am rugat de foarte multe ori sa incerce sa nu faca atata galagie sa pot si eu invata...ea umbla cu ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinii Abm22 Abm22 Buna seara, as avea o problema cu vecinii din bloc si poate m ati putea ajuta cu niste sfaturi. Sunt studenta si stau in chirie cu inca o colega, suntem niste ... (vezi toată discuția)
Dilema. buna ziua, as vrea sa semnalez niste aspecte, in speranta ... adservio adservio hartuire Buna ziua, as vrea sa semnalez niste aspecte, in speranta ca ma va putea ajuta cineva, ce as putea face. Locuiesc la un bloc anl, de 2 etaje, cu 6 ... (vezi toată discuția)