avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Activitate chanel19razvan

Activitate chanel19razvan

acesta nu e un răspuns concret , documentați , vă rog citiți atent ce răspuns aștept eu , aștept un răspuns de la o persoană ce a făcut această lege , nu de la neavizați ce pird timpu pe acest portal.
nu trebuie defalcat nimic , vor veni cei de la Primărie in vizită in caz că nu le este clar , vor măsura , să nu declarați mai puțin , nici mai mult , evaluatoru face raportul si mergeți la Primărie si completați declarația , in care 20 mp sunt destinați pt. activități economice si restu rezidențial, simplu , Anevar.ro (evaluator alegeți județ dreapta sus ) clar ?
Prima fază faceți evaluare imobil (pe persoană fizică ) urgent , depuneți o nouă declarație la Primărie cu evaluarea imobil , in declarație specificați suprafața care o alocați pt. activități comerț , simplu si eficient , nu necesită nici un schimb de destinație .
trebuie să găsiți un topograf autorizat să facă măsurătorile , doar această persoană are drept pt. a face ceea ce e legal , puteți fi trasă la răspundere în caz că treceți greșit suprafața , asta se și vrea ; statu dă de lucru topografilor , evaluatorilor , hoție.
această lege este abuzivă , eu persoană fizică ,dau două camere la o firmă pt. birou , vine statu ;fă evaluare 300 lei , plătește impozit mărit 2% din valoare de impozitare a imobilului , absurd , pt. 50 mp / impozit fără evaluare 3800 lei, poi nu iau chirie bani ăștia , iau în chirie numai persoane fizice , statu stă și ea bani , eu stau cu chiriași si pișă pereții.
am dat in chirie la o firmă parterul casei mele , utilitățile vin pe numele meu , cum voi plăti impozitul ? majorat sau normal , am contract de închiriere cu firma la finanțe , vă rog să mă sfătuiți cum să plătesc impozit nemajorat dar să fie legal.