Buna seara , am primit acest mesaj :Urban si Asociatii a fost imputernicita de catre SIGNAL QUALITY S.R.L. CUI 28162100 sa va notifice faptul ca figurati in evidentele contabile ale clientului nostru care este creditor al Dvs cu o restanta in valoare de 477.85 ron.Asteptam dovada platii acestui debit astazi la adresa de email secretariat@urbansiasociatii.ro altfel dosarul merge in Instanta. Ideea este urmatoarea , in viitorul apropiat voi semna acte pentru un credit prima casa , si vroiam sa stiu daca nu achit aceasta suma , voi ajunge la biroul de credite ? Sau imi va afecta cu ceva daca merge mai departe in instanta ? Va multumesc anticipat ! O seara frumoasa
Buna ziua ! Am o mica problema pe care o intampin cu concediul medical ! Am fost internata cu cea mica de pe data de 9 sept si din spital mi s-a acordat un concediu medical pentru ingrijirea copilului , dar in aceiasi si de externare am fost internate la alt spital deoarece i se facuse rau iar ! La fel dupa externare am primit un concediu medical pentru ingrijirea copilului ! Datele sunt urmatoarele 09.092018-14.09.2018 de la primul spital si 12.09.2018-21.09.2018 de la celalalt spital , cele de la resurse spun ca nu se accepta al doi-lea medical deoarece se suprapune ca data cu celalalt ! Deci pana la urma cum se poate remedia situatia , pentru ca doctorul a spus ca nu e problema daca mai am unul ! Va multumesc si astept un raspuns ! Seara buna
Buna seara !
Sunt mamica unei fetite de 1 an 4 luni si sunt din nou insarcinata !
Pe 4-5 august trebuie sa ma reintorc la munca iar eu voi naste la sf lunii august ! Cum trebuie sa procedez pentru a beneficia de imdemnizatie pentru bebe 2 !Multumesc