avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Birou de credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Birou de credit

Buna seara , am primit acest mesaj :Urban si Asociatii a fost imputernicita de catre SIGNAL QUALITY S.R.L. CUI 28162100 sa va notifice faptul ca figurati in evidentele contabile ale clientului nostru care este creditor al Dvs cu o restanta in valoare de 477.85 ron.Asteptam dovada platii acestui debit astazi la adresa de email secretariat@urbansiasociatii.ro altfel dosarul merge in Instanta. Ideea este urmatoarea , in viitorul apropiat voi semna acte pentru un credit prima casa , si vroiam sa stiu daca nu achit aceasta suma , voi ajunge la biroul de credite ? Sau imi va afecta cu ceva daca merge mai departe in instanta ? Va multumesc anticipat ! O seara frumoasa
Cel mai recent răspuns: ClaudiaOprea89 , utilizator 14:38, 9 Ianuarie 2020
Depinde cui datorati bani, de cand..
Daca aveti o datorie reala, ar trebui platita.
Unei agentii de turism , am fost plecati intr-o vacanta ! Si am avut anumite probleme cu ei...
Nu veti figura in biroul de credit si daca siti ca aveti dreptate, judecati-va cu ei. Nu va afecteaza creditul prima casa.
Ultima modificare: Joi, 9 Ianuarie 2020
gi-jane2, moderator
Multumesc din suflet pentru raspuns ! O sa vedem pe parcurs cum vor decurge lucrurile ! O zi frumoasa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita dupa aproximativ 6-7 ani doriana83 doriana83 Buna seara , va deranjez in legatura cu un subiect mai delicat . am avut niste credite de consum , adica achizitionare bunuri de la cetelem , si un credit la ... (vezi toată discuția)
Informare raportare biroul de credit AdrianaM AdrianaM Buna seara, Pe scurt. M-am trezit in Biroul de credit pt o datorie aferenta unui credit contractat la CEC in 2018. Acel credit trebuia sa fie preluat de ... (vezi toată discuția)
Ce parere aveti? este corecta notificarea? Ismail Derya Ismail Derya CATRE SC ........... SRL Str: Strada........, nr ....., Oras ........ In atentia dnei Administrator ........... Stimata doamna Societatea de ... (vezi toată discuția)