avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1383 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Insarcinata in CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Insarcinata in CCC

Buna seara !
Sunt mamica unei fetite de 1 an 4 luni si sunt din nou insarcinata !
Pe 4-5 august trebuie sa ma reintorc la munca iar eu voi naste la sf lunii august ! Cum trebuie sa procedez pentru a beneficia de imdemnizatie pentru bebe 2 !Multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:51, 10 Ianuarie 2016
1. Dupa ce se termina concediul crestere copil pentru primul copil (CCC1) faceti o cerere catre angajator prin care solicitati incetarea suspendarii contractului individual de munca (CIM) si reluarea activitatii.

2. Cu aceeasi data cu care solicitati reluarea activitatii prezentati angajatorului certificat medical pentru concediul de maternitate (126 de zile = sarcina si lauzie = pre si postnatal).

3. Dupa terminarea concediului de maternitate veti putea solicita CCC2 procedand la fel ca atunci cand ati intrat in CCC1.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata indemnizatie bebe 2 byanca1984ro byanca1984ro Buna ziua. In iunie 2014 am nascut bebe 1, in mai trebuie sa ma intorc la munca din CCC 1 dar atunci voi fi insarcinta in 7 luni, urmand sa nasc in august bebe ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere bebe 2 Claudia_85 Claudia_85 Buna ziua,sunt acasa in concediu de maternitate ,bebelusul meu face 2 ani in 13 septembrie,anul acesta,iar in prezent sunt insarcinata in 2 saptamani cu bebe ... (vezi toată discuția)
Intrarea din concediu crestere copil in prenatal oanaelena28 oanaelena28 Buna!! As avea si eu niste nelamuriri daca ma puteti ajuta. In prezent sunt in prelungire crestere copil de la 2 la 3 ani si sunt insarcinata cu bebe 2. Bebe 2 ... (vezi toată discuția)