Buna ziua,
Vreau sa stiu daca noua lege a pensiilor are reglementari noi in cazul cumulului salariului cu pensia limita de varsta , in mediul privat , respectiv
o limita de varsta sau modificari ale impozitarii .
Va multumesc,
Buna ziua,
Am depus plangere,a fost inregistrata plangerea si am primit citatie ,cu doua
solicitari:
- plata a 20 lei taxa timbru,pe care nu stiu unde s-o fac(posta,CEC,etc)
- depunerea in 2 ex.a informatiei privind 2 martori(date de identificare,domiciliu)
-nu inteleg solictarea de martori:eu am atasat la plangere toate documentele,
vanzarii -contr.vanzare-cumparare,radiere fiscala,cert.fiscal,etc.
-unde pot afla contul Judecatoriei Sector 2 Buc.,sectie comuna?as dori sa platesc prin banca...
Multumesc pt.raspuns,am confundat "plangere" cu" intampinare",in ceea ce priveste actiunea
mea.Am descarcat un "Model Plangere contraventionala amenda Rovinieta pentru un autoturism care a fost vandut " ,care ,practic se potriveste situatiei in care ma aflu. Nu un asemenea document completez? Am de platit taxe,de atasat la dosar chitante timbru,etc...?
-masina inmatriculata in Bucuresti,vanduta,respectat toate prevederile care sa pre-
intampine probleme ulterioare(inclusiv inscrierea vanzarii pe cert.de inmatricualre
-amenda intr-un alt judet ;
-pe pv al contraventiei scrie ca pot contesta la Judecatoria de domiciliu;vad , insa,
ca unii au avut nevoie sa trimita documentele la Judecatoria zonei unde s-a comis
infractiunea!!!
-va rog,lamuriti-ma unde trimit contestarea!
-pot sa-mi intocmesc singur Intampinarea ??