avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Activitate manea_puiu

Activitate manea_puiu

Buna ziua,
Vreau sa stiu daca noua lege a pensiilor are reglementari noi in cazul cumulului salariului cu pensia limita de varsta , in mediul privat , respectiv
o limita de varsta sau modificari ale impozitarii .
Va multumesc,
In mediul privat exista limita de varsta pentru continuarea activitatii,dupa pensionarea la limita de varsta?
poate fi atacat un testament de catre o ruda directa(frate),daca a fost omis in favoarea unor persoane straine,introduse in testament?
Buna ziua,
Am depus plangere,a fost inregistrata plangerea si am primit citatie ,cu doua
solicitari:
- plata a 20 lei taxa timbru,pe care nu stiu unde s-o fac(posta,CEC,etc)
- depunerea in 2 ex.a informatiei privind 2 martori(date de identificare,domiciliu)

-nu inteleg solictarea de martori:eu am atasat la plangere toate documentele,
vanzarii -contr.vanzare-cumparare,radiere fiscala,cert.fiscal,etc.
-unde pot afla contul Judecatoriei Sector 2 Buc.,sectie comuna?as dori sa platesc prin banca...

va multumesc,astept un raspuns ..
Multumesc pt.raspuns,am confundat "plangere" cu" intampinare",in ceea ce priveste actiunea
mea.Am descarcat un "Model Plangere contraventionala amenda Rovinieta pentru un autoturism care a fost vandut " ,care ,practic se potriveste situatiei in care ma aflu. Nu un asemenea document completez? Am de platit taxe,de atasat la dosar chitante timbru,etc...?

-masina inmatriculata in Bucuresti,vanduta,respectat toate prevederile care sa pre-
intampine probleme ulterioare(inclusiv inscrierea vanzarii pe cert.de inmatricualre
-amenda intr-un alt judet ;
-pe pv al contraventiei scrie ca pot contesta la Judecatoria de domiciliu;vad , insa,
ca unii au avut nevoie sa trimita documentele la Judecatoria zonei unde s-a comis
infractiunea!!!
-va rog,lamuriti-ma unde trimit contestarea!
-pot sa-mi intocmesc singur Intampinarea ??