avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... plangere impotriva amendarii de catre CNADR ,dupa ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

plangere impotriva amendarii de catre CNADR ,dupa vanzarea masinii

Buna ziua,
Am depus plangere,a fost inregistrata plangerea si am primit citatie ,cu doua
solicitari:
- plata a 20 lei taxa timbru,pe care nu stiu unde s-o fac(posta,CEC,etc)
- depunerea in 2 ex.a informatiei privind 2 martori(date de identificare,domiciliu)

-nu inteleg solictarea de martori:eu am atasat la plangere toate documentele,
vanzarii -contr.vanzare-cumparare,radiere fiscala,cert.fiscal,etc.
-unde pot afla contul Judecatoriei Sector 2 Buc.,sectie comuna?as dori sa platesc prin banca...

va multumesc,astept un raspuns ..

Alte discuții în legătură

Bo si cec Marius Popescu 1971 Marius Popescu 1971 Pe 24.11.2009 am depus la Judecatoria sect. 3 spre a fi investite cu formula executorie 5 BO si CEC, ale unor societati diferite. Acestea au fost repartizate ... (vezi toată discuția)
Taxa judiciara de timbru Overwhelm Overwhelm Buna ziua, Doresc sa achit taxa judiciara de timbru in valoare de 20 Lei pentru a depune o plangere la Jud. Mangalia. Eu am domiciliu in Bucuresti Sector ... (vezi toată discuția)
Taxa judiciara irina75 irina75 buna ziua, am o problema care nu reusesc sa o deslusesc si v-as ruga sa ma ajutati. am o sentinta de incredintare minor in vederea adoptiei care urmeaza sa ... (vezi toată discuția)