succes in afaceri , si sper sa fiti un bun comerciant
am incercat legeea 64/1995 pe portalul ministerului justitiei , acolo la utile este portal de legislatie si am gasit 2 republicari ale legii amintite ultima in 2004 , succes
nu va suparati , dar daca murea cineva in timp ce ziceti ca s-a scufundat barca daca nu stia cineva sa inoate sau alte ''minuni'', imi pare rau eu sunt din apropierea Clujului, si nu cunosc in oras decat un procuror militar dar cred ca cazuri din astea fac meseria de magistrat mai acccesibila in comparatie cu fapte grave , eu nu vad de ce sa va faceti griji, imi puteti spune cu ce va ocupati
eu ma intreb daca nu ai putea sa-i scoti barca la mal si sa o faci sa nu mai sa scufunde , am citit ca radeau judecatorii in instanta de Becali , nu stiu daca nu ti se va intampla si tie cu barca scufundata
din pct. de vedere a legii romane , da este bine, sper sa fie bine si pt. italieni , dar ma intreb de ce nu va dau o dovada concreta , daca in Italia nu vor prea pricepe
stiu am avut practica la serviciul starii civile in facultate, si se fac asfel de notari pe marginea actelor
da , este bine dupa cate stiu eu se trece pe marginea actului casatoria, ...
nu contezeaza ca este scris cu creionul , trebuie acceptate ca valide , insa trebuie autentificata vanzarea terenului la notar
imi pare rau , eu nu pot decat sa va sugerez sa cititi codul familiei, si un curs de dreptul familiei , va trebui sa dovediti cele aratate in fata magistratului si el va vedea cum se imparte ''patrimoniul "" matrimonial , care la noi in tara este comunitatea de bunuri , proprietatea fiind in devalmasie , nestiindu-se cat are fiecare decat prin partaj , este ceva interesant presupunandu-se ca exista o uniune intre soti si , iata unde se ajunge , se presupune ca este contributie egala dar trebuie dovedit in functie de aportul fiecaruia , ultimul curs care am de dreptul familiei dan lupascu , dreptul familiei ,2007, dar sunt si altele , nu stiu cum sa va fiu de folos in alt sens si , ma intreb si eu in ce mod veti iesi din aceasta problema , dar optimism nu trebuie sa va speriati , si incercati sa vedeti cum pot sa va ajute si cei apropiati dv. ,
in speranta ca se va sfarsi cu bine cauza. ,va doresc sa aveti incredere in dv. , cu bine
contractul incheiat va poate lamuri mai bine , de obicei deoarece a fost in timpul casatoriei , cred ca trebuie pus in regimul matrimonial , de obicei banca isi ia masuri de sigurata, numai bine va doresc