Buna ziua as avea nevoie de un sfat pt situatia în care ma aflu am fost condamnata in 2 dosare concurente pt evaziune fiscala în primul mi sa dat o pedeapsa cu suspendare si un termen de încercare solutia ramanand definitiva m.am prezentat la serviciul de probatiune între timp sa terminat si cel de.al doilea dosar în care mi sa anulat prima pedeapsa si mi sa dat una mai mare pt amundoua dosarele tot cu suspendare dar care nu este definitiva urmand procesul de apel.întrebarea mea este trebuie sa ma prezint in continuare la semnat daca a doua sentinta care nu este definita mi-a anulat.o pe prima? Eu am intrebat consilierul de caz si mia spus ca da dar nu stie sigur sa astept si pana una alta sa ma prezint în continoare.Va multumesc mult .
Probabil ma gandesc eu înstanta atunci cand o sa delibereze o sa vada acest filaj daca el exista cu toate ca am mari dubii în acest sens la dosar neexistand un cd sau ceva de genul doar se specifica ca exista.mi se pare o pedeapsa mult prea mare pt un prejudiciu de 14 mii de lei..oricum o sa pun alt avocat la Curtea de Apel cand ca ajunge dosarul acolo.sper sa se lamureasca lucrurile ca sunt disperata.va multumesc mult sfatul d-voastra mia dat o speranta mica ce e drept dar totusi sper.Cu respect Domnule Avocat!
Din pacate pt mine am un avocat care nici macar nu mi-a studiat dosarul si nu sa interesat deloc cu toate ca am platit 3500 de lei.asta e.nu mi-a spus nici sa dau vrro declaratie doar mi-a spus sa recunosc ca sa pot lua o pedeapsa mai mica si astfel sa mi se poata da cu suspendare.ca sa nu mai spun ca am acte doveditoare prin care demonstrez ca am lucrat în strainatate cu contract legal de munca în perioada iunie-octombrie 2015 iar în rechizitoriu scrie ca am avut o activitate infractionala în perioada aprilie-septembrie 2015 .deci ce pot sa mai spun..va multumesc cu mult respect numai bine ca doresc.
Buna ziua as vrea sa ma rog sa ma lamuriti într-o chestiune.sunt acuzata într-un dosar la legea 86/2006 art 270 alin 3 cu aplicarea art 274 si art 367 infractiune grup organizat totul doar pt o proba care consta spune Diicot-ul într-un filaj care ar arata ca sunt în masina la momentul infractiunii alaturi de concubinul meu pe scaunul din dreapta doar atat.la sfatul avocatului am ales sa fiu judecata prin procedura simplificata recunoscand ca eram de fata dar ca nu am avut alte actiuni decat ca eram pe scaun în masina.acuzarea se bazeaza doar pe aceasta filmare din filaj.întrebarea mea este pot cere în instanta sa vad aceasta proba daca exista?sa cer sa fie vizualizata în instanta?va multumesc cu respect si sper sa ma ajute cineva ca sunt disperata va rog sa ma credeti?într-un final cred ca o sa-mi pun capat zilelor ca sa scap de toate
buna ziua va scriu in speranta ca poate cineva in materie ma poate lamuri intr-o problema...sunt urmarita penal intr-un dosar penal .in toate actele care mi s-au dat proces verbal de urmarire penala,am CNP scris in mod eronat de catre organele de urmarire penala mai precis este gresita o cifra din cnp .poate fi acest lucru in avantajul meu ?ce ma sfatuiti sa fac?va multumesc anticipat!
buna ziua am o problema si sper ca aici sa gasesc un raspuns.am avut o perchezitie acasa ca urmare a unei fotografii in care sunt impreuna cu o persoana acuzata de constituirea unui grup infractional la codul vamal,din aceasta cauza sunt inculpata de diicot si eu in acelasi dosar.ca urmare a perchezitiei ,cu toate ca nu sa gasit absolut nimic,mi-au fost retinute de parchet actele unei masini care era parcata in curtea mea si care a fost cumparata in urma cu o luna de data perchezitiei si care este inmatriculata pe numele mamei mele.mentionez ca mia fost dat sa semnez un proces verbal de perchezitie al masinii dar procesul v. prin care ami sunt retinute actele nu mi-a fost dat sa-l semnez.mentionez ca au facut perchezitie si la mama negasind nimic,nici in automobil .intrebarea mea este daca e legal sa retina actele pe o masina care nici nu este a mea si nici nu am primit vreo hotatare ca ar fi sechestrata sau ceva ...va rog din suflet daca ma puteti lamuri ce am de facut pt a recupera aceasta masina..va multumesc respectuos!