Buna ziua as vrea sa ma rog sa ma lamuriti într-o chestiune.sunt acuzata într-un dosar la legea 86/2006 art 270 alin 3 cu aplicarea art 274 si art 367 infractiune grup organizat totul doar pt o proba care consta spune Diicot-ul într-un filaj care ar arata ca sunt în masina la momentul infractiunii alaturi de concubinul meu pe scaunul din dreapta doar atat.la sfatul avocatului am ales sa fiu judecata prin procedura simplificata recunoscand ca eram de fata dar ca nu am avut alte actiuni decat ca eram pe scaun în masina.acuzarea se bazeaza doar pe aceasta filmare din filaj.întrebarea mea este pot cere în instanta sa vad aceasta proba daca exista?sa cer sa fie vizualizata în instanta?va multumesc cu respect si sper sa ma ajute cineva ca sunt disperata va rog sa ma credeti?într-un final cred ca o sa-mi pun capat zilelor ca sa scap de toate
Dacă avocatul a zis ca sunt probe însemna că sunt.
Dacă ați fost judecata nu mai aveți ce sa faceți.
Legea va da dreptul sa mai trimiteți un avocat ca sa studieze dosarul dacă sunteți nevinovata dar trebuie sa mai existe probe dacă avocatul a zis sa mergeți pe recunoașterea vinovăției.
Bănuiesc ca ati dat și declarații.
Daca ati mers pe procedura simplificata si v-ati judecat s-a terminat, judecata a avut loc numai pe baza probelor administrate în cursul urmăririi penale pe care nu le mai puteti contesta.
Chiar daca ati mers pe procedura simplificata, daca instanta se considera lamurita din toate piesele probatorii existente, poate dispune inclusiv achitarea daca exista unul din cazurile prev. la art. 16 alin. 1 lit.a-d c.p.p.
Din pacate pt mine am un avocat care nici macar nu mi-a studiat dosarul si nu sa interesat deloc cu toate ca am platit 3500 de lei.asta e.nu mi-a spus nici sa dau vrro declaratie doar mi-a spus sa recunosc ca sa pot lua o pedeapsa mai mica si astfel sa mi se poata da cu suspendare.ca sa nu mai spun ca am acte doveditoare prin care demonstrez ca am lucrat în strainatate cu contract legal de munca în perioada iunie-octombrie 2015 iar în rechizitoriu scrie ca am avut o activitate infractionala în perioada aprilie-septembrie 2015 .deci ce pot sa mai spun..va multumesc cu mult respect numai bine ca doresc.
Probabil ma gandesc eu înstanta atunci cand o sa delibereze o sa vada acest filaj daca el exista cu toate ca am mari dubii în acest sens la dosar neexistand un cd sau ceva de genul doar se specifica ca exista.mi se pare o pedeapsa mult prea mare pt un prejudiciu de 14 mii de lei..oricum o sa pun alt avocat la Curtea de Apel cand ca ajunge dosarul acolo.sper sa se lamureasca lucrurile ca sunt disperata.va multumesc mult sfatul d-voastra mia dat o speranta mica ce e drept dar totusi sper.Cu respect Domnule Avocat!