avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Acte masina retinute de parchet
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Acte masina retinute de parchet

buna ziua am o problema si sper ca aici sa gasesc un raspuns.am avut o perchezitie acasa ca urmare a unei fotografii in care sunt impreuna cu o persoana acuzata de constituirea unui grup infractional la codul vamal,din aceasta cauza sunt inculpata de diicot si eu in acelasi dosar.ca urmare a perchezitiei ,cu toate ca nu sa gasit absolut nimic,mi-au fost retinute de parchet actele unei masini care era parcata in curtea mea si care a fost cumparata in urma cu o luna de data perchezitiei si care este inmatriculata pe numele mamei mele.mentionez ca mia fost dat sa semnez un proces verbal de perchezitie al masinii dar procesul v. prin care ami sunt retinute actele nu mi-a fost dat sa-l semnez.mentionez ca au facut perchezitie si la mama negasind nimic,nici in automobil .intrebarea mea este daca e legal sa retina actele pe o masina care nici nu este a mea si nici nu am primit vreo hotatare ca ar fi sechestrata sau ceva ...va rog din suflet daca ma puteti lamuri ce am de facut pt a recupera aceasta masina..va multumesc respectuos!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 12:21, 18 Ianuarie 2016
Nu pare legal.
Mergeți cu avocat la DIICOT ca sa aflați Date concrete și eventual sa depună o cerere de restituire.

Dacă s-au comis infracțiuni cu autoturismul se va ajunge la confiscare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Percheziție diicot, lăsat fără bunuri ? Mandark Mandark Bună ziua, dați-mi voie să vă prezint un scurt scenariu, urmat de nelămuririle mele vis a vis de acesta. În urmă cu ceva timp, mi-a fost ordonat de ... (vezi toată discuția)
Perchezitie nemotivata mihaif82 mihaif82 buna ziua, sunt din Sf.Gheorghe, CV, si in data de 20 august \'09 la domiciliul meu a fost facuta o perchezitie de catre 4 ofiteri DIICOT. la plecare acestia ... (vezi toată discuția)