avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... cnp eronat in dosarul de urmarire penala de la parchet
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

cnp eronat in dosarul de urmarire penala de la parchet

buna ziua va scriu in speranta ca poate cineva in materie ma poate lamuri intr-o problema...sunt urmarita penal intr-un dosar penal .in toate actele care mi s-au dat proces verbal de urmarire penala,am CNP scris in mod eronat de catre organele de urmarire penala mai precis este gresita o cifra din cnp .poate fi acest lucru in avantajul meu ?ce ma sfatuiti sa fac?va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: fruitona , utilizator 15:38, 1 Februarie 2016
E vorba de o eroare, va sfatuiesc sa informati organul de urmarire penala despre ce ati sesizat, nu exista avantaje care sa derive din aceasta situatie.
va multumesc pt raspuns ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda contraventionala Nelin Nelin Buna ziua.As dori sa imi dati o parere despre intentia mea de a contesta un PV de contraventie emis de Politie.In acest PV codul meu numeric personal este ... (vezi toată discuția)
Vreau sa depun o cantestatie la un pv pt că în el se regăsesc ... RaduIulianFlorin RaduIulianFlorin Vreau sa depun o cantestatie la un PV pt că în el se regăsesc foarte multe greșeli(13): numele scris greșit(lipsește o literă) CNP(a greșit o cifra) ... (vezi toată discuția)
Cnp fals razvan22 razvan22 Daca cineva a dat cnp\'ul fals ultima cifra pentru incheierea unui abonament este penal?nu a falsificat nik buletin...deoarece sau instalat serviciile fara ... (vezi toată discuția)