avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... CNP fals
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

CNP fals

Daca cineva a dat cnp'ul fals ultima cifra pentru incheierea unui abonament este penal?nu a falsificat nik buletin...deoarece sau instalat serviciile fara copie c i...datele doar telefonic...si akm nu a mai putut plati si este la o firma de recuperare insa depunde lunar cate 100 de lei...in cazul in care isi dau seama de cnp poate face inchisoare ca a dat cnp'ul fals....ea mai avea cu cnp'ul ei servicii de la ei si de acceea la dat fals...
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 23:37, 26 Decembrie 2016
Buna seara,
Nu prea se intelege ceea ce ati vrut sa intrebati. Poate va mai concentrati si mai repetati intrebarea.
o cunostinta a incheiat contract cu o firma de televiziune si internet insa ea mai avea pe numele ei datorie la aceasta firma si cand a cerut instalarea a dat ultima cifra din cnp fals...nu a falsificat nimic doar telefonic au fost datele fara a depune copie c i
si acum nu a mai putut achita si ii este frica ca va fi cercetata penal ca va face inchisoare pt ca a dat cnp-ul fals...poate face inchisoare?
Nu e nici o infractiune, e o eroare.
Ati deschis pana acum cel putin cinci discutii pe tema CNPului cu cifra gresita (CNP fals, CNP eronat in contract, posibile consecinte penale, notificare de plata, cnp eronat, CNP introdus eronat, etc) si de fiecare data ati primit cam acelasi raspuns. :hm:
Totusi, dvs intrebati de fiecare data daca persoana poate face inchisoare pentru asa ceva ...

Daca doriti sa va lamuriti problema pe deplin, trebuie sa oferiti detalii, in caz contrar veti primi acelasi raspuns - nu, nu se face inchisoare daca s-a gresit intentionat o cifra din Cnp.
Cum sta treaba de fapt ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cnp eronat in contract, posibile consecinte penale razvan22 razvan22 Am avut acum 6 ani servicii de la o firma de telecomunicatii dupa care am renuntat...apoi acum 4 ani am cerut din nou instalare insa cand am vb la tel am dat ... (vezi toată discuția)
Cnp eronat razvan22 razvan22 buna ziua. am avut servicii tv si net de la firma x si nu am mai achitat si acum am vreo 1500 ron.datoria fiind de vreo 3 ani si ceva insa atunci cnd am facut ... (vezi toată discuția)
Date false in contract prestări servicii Alexxax Alexxax Buna ziua, in cadrul unei agenții imobiliare a fost semnat un contract de prestări servicii cu un anume vânzător, acesta a folosit date false in ... (vezi toată discuția)