avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Date false in contract prestări servicii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Date false in contract prestări servicii

Buna ziua, in cadrul unei agenții imobiliare a fost semnat un contract de prestări servicii cu un anume vânzător, acesta a folosit date false in completarea contractului anterior menționat, nume fals, CNP fals (a schimbat doua cifre din CNP ul real), doar numărul de telefon coincide cu cel real, in rest totul este sub indentitate falsa, vânzarea s-a finalizat prin intermediul agenției, de aceea am aflat identitatea reala a vânzătorului, este vreo cale de a intra in posesia comisionului din partea vânzătorului, cuvenit agenției imobiliare in situația de cauza?
Ultima modificare: Luni, 26 Septembrie 2022
Alexxax, utilizator
Se poate formula o.plangere.penala care va fi soluționată în câțiva ani sau puteți merge la un av pt a vedea ce soluții exista.Teoretic dacă faceți dovada ca imobilul a fost tranzacționat prin dvs se poate avea câștig de cauza dar speta e complicata.Poate a falsificat și semnătura și atunci ar trebui o expertiza grafologica etcetc.Pana la un proces ar trebui formulata o notificare ,strong "prin care sa fie amenințat cu rigorile legii penale
Se poate formula o.plangere.penala care va fi soluționată în câțiva ani sau puteți merge la un av pt a vedea ce soluții exista.Teoretic dacă faceți dovada ca imobilul a fost tranzacționat prin dvs se poate avea câștig de cauza dar speta e complicata.Poate a falsificat și semnătura și atunci ar trebui o expertiza grafologica etcetc.Pana la un proces ar trebui formulata o notificare ,strong "prin care sa fie amenințat cu rigorile legii penale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am avut un proces cu o firmă de transport la care ... Lucian Furdui Lucian Furdui Bună ziua, am avut un proces cu o firmă de transport la care lucram ca șofer și am plecat de la această firmă fără preaviz de 20 de zile pentru că nu ... (vezi toată discuția)
Falsificarea semnaturii angajatului de catre angajator motanufelix motanufelix Salutare tutror Am incheiat un contract de munca cu o firma al carei administrator imi era si prieten la momentul respectiv, motiv pentru care am si acceptat ... (vezi toată discuția)
Este proba in instanta ? expertiza grafologica data de experti .. dorudoru dorudoru Daca expertii au constatat falsul unei semnaturi si au trimis Expertiza lor la politie - politia la parchet Ce valoare are intrun dosar penal ? si ce pot ... (vezi toată discuția)