avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Este proba in instanta ? expertiza Grafologica data de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Este proba in instanta ? expertiza Grafologica data de experti ..

Daca expertii au constatat falsul unei semnaturi si au trimis Expertiza lor la politie - politia la parchet Ce valoare are intrun dosar penal ? si ce pot face eu in continuare- Find vorba si de recuperarea unor bani in civil. Singura dovada fiind aceasta expertiza grafologica

Am dreptul sa obtin o copie dupa ,, Expertiza Grafologica,, aflata intr-un dosar penal?
Buna ziua, doresc a face o Intrebare ? Sunt reclamantu intr-un dosar penal de fals si uz de fals. Am fost la politie am dat specimen de semnatura. in urma cu 20 de luni ( un an si zece luni ) De la politistul de caz am aflat telefonic ca:Sa efectuat expertiza. Sa constatat falsul.Dosarul a ajuns la parchet-Parchetul spune ca la trimis inapoi politiei. Nimeni nu imi da un raspuns de 20 luni de zile. Am dreptul sa cer o copie dupa acesta expertiza grafologica ? In conditiile in care politia si parchetul nu imi raspunde solicitarii mele... Desiii am solicitat de mai multe ori. Unde si cui sa ma adresez in aceasta tara ? Este vorba de politia oras Oltenita - parchetul Oltenita,Jud Calarasi
Unde ???

Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:28, 13 Ianuarie 2012
Aspectul ca expertiza grafologica a confirmat suspiciunea ce a determinat plangerea dvs,este favorabiula dvs si constituie proba materiala in dosar
Pentru lamuriri se imoune sa adresati cerere oficiala prim procurorului parchetului responsabil,cu solicitarea de comunicare stadiu de cercetare eventual solutia dispusa in cauza
Daca intampinati dezinteres,puteti sesiza sitiuatia cu care va confruntati la procurorul general al parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie
Am inteles ca va judecati si in civil pt. o oarecare suma de bani, ce are legatura cu actul suspectat ca ar fi un fals material sub semnatura privata. Ok..!!; Puteti solicita suspendarea judecatii cauzei civile pe disp.art.244 alin 1) pct. (2) C.p.c. Si suspendarea va dainui pana la solutionarea laturei penale a dosarului penal...Si solutia din penal o puteti folosi ca proba, Sau in penal va constituiti in parte civila vatamata.. Succes.
Ultima modificare: Vineri, 13 Ianuarie 2012
Manole Dumitru, utilizator
Aveti dreptul de a vedea expertiza si de a cere o contraexpertiza.
Pentru a putea cere o contraexpertiza este logic ca trebuie sa cunoasteti continutul expertizei.
In mod normal trebuia sa va cheme ei si sa va aduca la cunostiinta continutul expertizei.

Depuneti o cerere in scris la parchet in sensul dorit de dvs.
Autorul topicului nu are interes in executarea unei contraexpertize,intrucat concluziile exepertizei existente ii sunt net favorabile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am dreptul sa obtin o copie dupa ,, expertiza grafologica,, aflata intr-un dosar penal? dorudoru dorudoru Buna ziua, doresc a face o Intrebare ? Sunt reclamantu intr-un dosar penal de fals si uz de fals. Am fost la politie am dat specimen de semnatura. in urma ... (vezi toată discuția)
Cand se prescrie infractiunea privind: falsul si uzul de fals ? dorudoru dorudoru Am facut o plangere penala pentru Fals si uz de fals. in data de 15.03.2010 ( acum aproape 3 ani ) Politia si parchetul oras.Oltenita,jud.Calarasi a facut ... (vezi toată discuția)
Expertiza grafoscopica la cerere mariamem mariamem Pot depune o cerere pentru expertiza grafoscopica la Politie avand ca scop acuzarea unei persoane de fals sub semnatura privata si uz de fals? Sau inaintez ... (vezi toată discuția)